The Way We Play

Style


SHOP HERE!

Spring Trends

TWWPs fashion blogger 0ch stylist Malin Rudén guidar genom trenderna inför våren 2019.

Elin Nord om kvalitetstid med familjen

Elin Nord bor tillsammans med sin man Ricki och deras två barn Charlie och Vega i Enskede utanför Stockholm. I samarbete med Sonos har hela familjen fått testa Sonos Beam-högtalare. I samband med detta har de även fått ta del av tips...

The Story Behind Ann Ringstrand

Ann Ringstrand är kanske mest förknippad med det svenska modemärket HOPE, men 2017 grundade hon sitt nya egna designmärke ANN RINGSTRAND med en vilja om att förena sin passion för design med träning i yoga och mindfulness. Snygg...

JENNIE HAMMARS MORENO CALIFORNIA

Jennie Hammar ville kapsla in sin kärlek till Kalifornien i dofter. Resultatet blev det nya företaget Moreno California med tre olika doftljus – Silver Lake, Point Dume & Joshua Tree.

THE STORY BEHIND – BAUMGARTEN DI MARCO

Lisa von Baumgarten och Jenny Kask driver smyckesvarumärket Baumgarten Di Marco tillsammans. Vi ställde åtta snabba frågor till duon som tillverkar vackra accessoarer av rådiamanter och spillmaterial med fokus på hållbarhet.

THE STORY BEHIND – MEHROTRA

Sofia Mehrotra är grundare och designer av det nya varumärket MEHROTRA som kombinerar indisk värme med svensk minimalism i sina vackra accessoarer. Vi ställde några frågor till Sofia om resan med MEHROTRA.

HOME AWAY FROM HOME

Jennifer Jansch, grundare av Bag-All tog med sig familjen och flyttade från New York till Bali. I veckan var deras “home away from home” ett drömmigt hus i Canggu.

Autumn Love

All the leaves are brown → And the sky is grey

Sanna Fischer Nordströms Palma

Välkommen hem till Sanna och hennes familj i Palma på Mallorca. Följ med in i deras livsdröm en stund och få Sannas bästa Palmatips.

Meet the Writer: Peppe Öhman

Jeanette “Peppe” Öhman är författare och journalist. Hon bor i Santa Monica, LA tillsammans med sin man Magnus, sonen Vidar, 6 år och en bebis –  Majlis – i magen som väntas anlända i oktober. Hon bloggar på “livet och...

Travel: Miami SoBe

Viktorias Sörensdotter´s 7 best Miami South Beach spots. Photographer: Linda Alfvegren/Agent Bauer