Closet Tour med Elin Nord

Style

Closet Tour med Elin Nord

“Stil för mig är när det känns som att man har hittat hem. När man är trygg och medveten i sina val.” TWWP-bloggaren Elin Nord  bjuder in till sitt absoluta happy place i sin favorit från Marimekkos nya Spring/summer-kollektion.

Av Karolina Borg/STUDIO TWWP, Foto: Mira Wickman

Hemma hos familjen Nord bor en hel hög familjemedlemmar. Nämligen Elin, fästmannen Ricki och barnen Charlie 9,5 år, Vega 8 år och Franka 1,5 år. Men idag får vi äran att hänga med två av dem – Elin och Franka. I huset i Gamla Enskede mixas största möjliga mys med hög energi. En idealisk synergi för någon som alltid söker efter trygghet men inte för den skull det som inte är spännande. Ja, hon är en känslomänniska som får puls när allt stämmer. Men vi vill veta mer om dig Elin. Låt oss!

Vi börjar och du tar vid Elin. “Jag är …?”

Closet Tour med Elin Nord

… en obotlig romantiker och en känslomänniska som får puls när saker stämmer, över vackra platser och över fina saker i oväntade sammanhang.

Jag vill helst prata om
… livet.

Stil för mig är
… när det känns som att man har hittat hem. När man är trygg och medveten i sina val.

Min Marimekko får mig att känna mig
… som hemma. Jag älskar hur bekvämligheten och färgerna gifter sig.

Jag hämtar inspiration från
… alla coola kvinnor jag har runtomkring mig. Men också från resor, magasin, Pinterest, Instagram.

 

Closet Tour med Elin Nord

Se mer av “Aalloilla Iso Mehu dress” och Marimekkos kollektion här 

Jag är en obotlig romantiker och en känslomänniska som får puls när saker stämmer, över vackra platser och över fina saker i oväntade sammanhang.

Closet Tour med Elin Nord
Closet Tour med Elin Nord

Jag älskar att
… vara med min familj, äta god mat, dricka ett glas härligt vin med mina vänner, vara nära vatten och att lyssna på regnet som faller en varm sommardag.

Jag är trygg när
… allt stämmer. Jag är en riktig trygghetsmänniska och strävar alltid efter trygga i livet. Men för den sakens skull, inte tråkig! Det är mer en känsla.

Jag känner mig oövervinnlig när
… jag klarar eller gör något bra. Eller har en riktigt bra dag energimässigt, sådär när det känns redan när man slår upp ögonen på morgonen. Som allra mest oövervinnlig har jag känt mig när jag har fött våra barn!

Jag skrattar när
… andra blir skrämda, tyvärr. Haha, antagligen för att jag är så jäkla rädd själv.

Jag längtar efter
… att resa, värmen och stora bullriga middagar med vänner och familj.

Hållbarhet för mig
… är en snäll eftertanke och klok långsiktighet. Att vi behöver vara rädda om världen tillsammans. Att satsa på ett få plagg som får en att känna sig som sitt allra bästa jag.

Closet Tour med Elin Nord
Closet Tour med Elin Nord
Published March 10, 2021