Layered x Poppykalas

Style

Layered x Poppykalas

Nu lanserar inredningsmärket Layered ett unikt samarbete med det hypade danska blomkonstnärskollektivet Poppykalas. Poppykalas skapar interaktiva och oväntade installationer och inom ramen för det här samarbetet har Thilde, grundare och skapare av Poppykalas tillsammans med Layereds grundare Malin Glemme skapat en limiterad kollektion som kommer att säljas i utvalda butiker och online. Se kollektionen här  

Layered x Poppykalas

– Blommor är mitt sätt att få berätta en historia, skapa en plats, framkalla känslor och prata ett språk bortom tal och skrift. Med former, färger, lukter och känslor utmanar jag tid och rum i med dess alldeles egna, distinkta sätt och extravaganta stil” säger Thilde, grundare och skapare av Poppykalas.

Layered x Poppykalas
Layered x Poppykalas

– Skönheten hos en växande trädgård har en lugnande och avkopplande effekt på människans sinne och den övergripande inspirationen härstammar därifrån. Baserat i en tolkning av de runda och ovala formerna som återfinns i traditionell trädgårdsdesign har Poppykalas skapat två unika mattdesigns: Flower Field Rugoch Secret Garden Rug.

Published June 2, 2019