Closet Tour med Caroline

Style

Closet Tour med Caroline

“Genom ett plagg kan man förändra och förstärka både sin personlighet och sina känslor. Det är det roligaste med mode.” TWWP-bloggaren Caroline Borg får feeling i sin favorit från Marimekkos nya Spring/Summer 2021 kollektion. Och du hänger med!

Av STUDIO TWWP, Foto: Mira Wickman

Closet Tour med Caroline

Våren är efterlängtad, och om man så vill, “just around the corner” när vi hälsar på hemma hos Caroline Borg i hennes mysiga lägenhet i Gamla Enskede strax söder om Stockholm. Hur som helst känns Caroline själv alldeles extra molnfri i sin Marimekko för dagen. “Ja, jag känner mig faktiskt som en lite modigare och roligare version av mig själv.”

Carolines hem är en oas att släntra in i. Mjuka mattor, sköna toner och kontrasterande material skapar en lyxigt bekvämlighet helt enkelt. Det är faktiskt inte utan att vi avundas sambon Jens, Sam, 7 år, Lykke, 3 år, och den vackra katten Rio som får stanna då vi går. Men än är inte dejten klar.

Okej Caroline, vi börjar och du fyller på. “Jag är … ?”

Closet Tour med Caroline

… tillfreds! Ändå en skön känsla? Visst har jag massor av drömmar (främst den ouppnåeliga husdrömmen), men jag känner ändå att jag är på en ganska så fin plats i livet.

I min Marimekko känner jag mig
… som en lite modigare och roligare version av mig själv. Det är det roligaste med mode, genom kläderna kan man förändra och förstärka personlighet och känslor.

Stil för mig är
… förmågan att sätta samman olika objekt till något intressant, vare sig det är kläder till en outfit eller ett rum du inreder.

Closet Tour med Caroline
Closet Tour med Caroline

Caroline har “Aikansa Päärynä dress” från Marimekko.

Closet Tour med Caroline

Hållbarhet för mig är ALLT, om barnen ska ha en värdig planet att ärva.

Mitt hem är
… lika delar platsen där jag känner mig lugn och trygg, och lika delar det som stressar mig mest. Ge mig en full time hushållerska som kan hålla efter tre yrväder (jag och barnen) och jag skulle enbart känna lugn hemma.

Jag inspireras av
… oängsliga personer och allt som för tankarna till sydligare breddgrader.

Jag skrattar när
… Jens skickar mig klipp som driver med min personlighet.

Jag är trygg när
… jag är omgiven att personer jag känner förtroende för och när jag vet att barnen mår bra.

Jag känner mig oövervinnlig när
… jag är mitt inne i ett projekt där allt bara flyter eller när jag lämnat ifrån mig något jag känner mig riktigt stolt över. Det är nog främst i jobbet jag pendlar mellan att känna mig som en superhjälte och en urvriden disktrasa. Privat är jag lite mer stabil just nu.

Jag längtar efter
… att krama farmor och farfar. <3

Hållbarhet för mig är
 ALLT, om barnen ska ha en värdig planet att ärva. Jag vill se mer lagar och restriktioner. Det ligger ett för stort ansvar på oss människor att göra rätt val som det ser ut idag och det tar för lång tid att ändra attityder och beteenden.

Closet Tour med Caroline

Jag inspireras av oängsliga personer och allt som för tankarna till sydligare breddgrader.

Closet Tour med Caroline

Se mer av “Aikansa Päärynä dress” och Marimekkos spring/summer kollektion här

Published March 8, 2021