Camilla Åstrand

Style

Camilla Åstrand

CAMILLA ÅSTRAND bor i en villa i Enskede tillsammans med sin sambo Christopher Bastin, dotter Flora 2, och två snart vuxna bonusdöttrar. Förutom att Camilla har ett hår to die for så jobbar hon som kommunikationschef. “Jag är en social och familjekär person som också älskar att jobba. Jag vill maxa mitt liv”.

Hej Camilla, hur mår du just nu?
– Jag är på en plats i livet där många saker fallit på sin plats – jobb, hem, familj, relationer och hälsa. I många år har jag strävat mot att bygga upp en stark plattform för just det här typen av liv. En trygghet i min egen familj som också får ta mycket av min tid, men också ett spännande jobb där jag kan utvecklas och få vara bara jag i min yrkesroll. Jag mår verkligen som bäst med den kombinationen. Att min dotter numera sover hela nätter och att jag börjat styrketräna flera gånger i veckan är också en bidragande faktor till all min energi och mitt välmående just nu.

Det låter fint, berätta om dig själv. Vem är du?
– Jag är en social och familjekär person som också älskar att jobba. Jag vill maxa mitt liv. En stark familjekonstellation, ett roligt och maxat jobb och en stark grupp av vänner där jag kan vara helt transparent. Jag har höga krav på mig själv och mitt liv, men jag har lärt mig att det bara fungerar om jag prioriterar stenhårt. Jag har en liten grupp personer av familj och vänner som får all min fokus. Jag älskar att stryka halva min egen och mitt teams “to do-list”. Skala bort och fokusera på det som gör störst skillnad för välmående eller för jobbet. Jag älskar bra stämning – på gott och ont. Jag bidrar förhoppningsvis med glädje och positivitet men kan tyvärr vara lite av en people pleaser. Jag jobbar på det.

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand

Camillas favorit är BaByliss 9000 Cordless Curling Tong 

Camilla Åstrand

"Jag fixar ofta håret på kvällen när jag lagt min dotter, och sover med lite för lockiga lockar, som sedan med en borstning plus spray blir perfekta dagen efter. Då slipper man stressa på morgonen! Inför fest är jag bra på att vara tydlig med min sambo att jag behöver tid och att det är viktigt för mig. Han suckar över det men låter mig vara."

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand

Hur stylar du oftast ditt hår till vardags och fest?
– Till vardags kör jag föning plus en lätt styling med locktång på längderna. Det går snabbt och ger en lagom fixat känsla. Till fest är det all in på värmespolar, jag älskar en enkel svart klänning, sotade ögon och sedan ett stort svall. Investera mer i håret och mindre på nya kläder, tycker jag.

Hur hinner du med din hårvårdsrutin en tisdagsmorgon?
– Jag fixar ofta håret på kvällen när jag lagt min dotter, och sover med lite för lockiga lockar, som sedan med en borstning plus spray blir perfekta dagen efter. Då slipper man stressa på morgonen! Inför fest är jag bra på att vara tydlig med min sambo att jag behöver tid och att det är viktigt för mig. Han suckar över det men låter mig vara.

Vilka BaByliss verktyg använder du?
– Jag använder  “9000 Cordless Curling Tong, hårfön, Veloce Digital Hair Dryer samt deras värmespolar “Thermo Ceramic Rollers“. Jag är helt såld på Babyliss och har varit i år. Jag känner mig som en i familjen!

 

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand

Berätta om din skönhetsrutin?
– Jag är mycket noga med min hy och använder en kombination av rengöring, pads och serums från Exuviance. Jag måste vara deras största fan, och fukt från Beaute Pacifique. Mitt hår är också något jag är noga med och här använder jag produkter från Joico eller Pureology, tillsammans med fön, värmespolar eller locktång från BaByliss. Värmespolar har länge varit min grej, oavsett om det varit trendigt med “stort” hår eller inte, så är det min stil. Jag gillar stora glamorösa hår och kommer att hålla fast vid det. Makeupmässigt testar jag mycket olika, men är ett stort fan av foundation från YSL, puder och highlighter från Hourglass, läppstift och läppennor från MAC. När det gäller mascara letar jag fortfarande efter den bästa. Jag vill ha en tidlös look, som varken ser för fixat ut eller helt danskt ofixat. Välvårdad och med en viss touch av glamour, det är så jag vill se ut.

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand

Vad är det bästa med att tången är trådlös?
– Att man mycket enklare kan hålla tången i olika riktningar utan att trassla in sig, samt att man kan röra sig, ha barn springande runt benen och helt enkelt locka håret mitt i livet.

Vad är viktigt för dig när du stylar håret?
– Att det håller. Jag vill bara fixa mitt hår var tredje dag, och då gör jag det ordentligt så det håller. Jag är noga med min tid och vill inte dutta här och där, och göra det bra när det väl görs.

Dina bästa stylingtips för att få ett bra resultat under en hektisk dag?
– Att locka håret direkt efter du fönat håret. Håret är varmt och redo att lockas – resultatet blir dubbel så bra!

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand

Berätta om din familj?
– När jag pratar om min familj ser jag den fortfarande som en kombination av mina egna föräldrar och mina syskon, som jag står oerhört nära, och min egen familj med min sambo, hans döttrar och vår gemensamma dotter. Vi umgås ofta allihopa – just alla de jag nämnde,  över generationer. Det är det bästa jag vet. Vi är en hel hög med människor som tar hand om min dotter och jag ser det som den största gåvan jag kan ge mitt barn, att ha så många som finns där för henne och vilken avlastning det ger oss som par, så vi har tid för vår kärlek mitt i allt. Min sambo är, förlåt för klyschigt, men en enorm stor kärlek för mig. Kärleken till honom och vår dotter Flora ger mig oerhört mycket energi och trygghet. Vad som än händer är det mitt livs viktigaste del och jag gör allt för dem.

Ni har ett fantastiskt hus, hur tänker du kring inredning?
– För mig är som sagt stämningen allt. Jag vill att vårt hem ska vara en plats där man kan slappna av, umgås och vila. Det ska vara ombonat, mysigt och varmt men samtidig vackert och estetiskt tilltalande. Vi har fått till en bra blandning med många auktionsfynd och gamla saker, tillsammans med färg, textilier och vackra statyer, böcker och massor av växter och blommor. Jag lägger mycket tid, energi och pengar på att mitt hem ska vara rent, vackert och praktiskt. En vilsam trygg plats där ögonen får vila.

Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Camilla Åstrand
Följ Camilla på instagram @camillaeleonora
Published December 8, 2020

Amanda · 10 months ago
Så sjukt fint och hemtrevligt hem! <3 Känns lite ovanligt att se så ombonade hem bland all marmor och avskalad Stockholmsstil...!