No makeup makeup trenden

Style

No makeup makeup trenden

Vårens största hudtrend är egentligen ingen nyhet, begreppet no-make-up make-up har ni säkert alla hört massor av gånger. Huden ska alltså se och helst vara så osminkad som möjligt Hur uppnår man det då om man inte har vunnit fullpott i den delen av genpoolen som naturligt tillhandahåller flawless hy? TWWPs bloggare och beautyexpert Alexandra guidar dig rätt.

Om man börjat få en o annan rynka, inte kan komma ihåg sist man sov en helt natt och varken har tid eller ork att spendera timmar på sitt fejs, hur gör man då? Du måste börja med din hudvårdsrutin, det finns ingen genväg runt tyvärr. Smink kan visserligen uträtta små mirakel men underlaget är superviktigt för slutresultatet. Så rengör, återfukta, och gå till hudterapeuten då och då.

 

No makeup make-up looken på mindre än 5 minuter:

Applicera en dagkräm med lite extra lyster och dutta concealer över de ställen du anser det behövs. Eller använd en bara en primer, det finns med lite blurrande effekt för små imperfektioner, färgkorrigerande, mattande och för vilket annat behov du än kan tänkas ha. För att få lite extra liv och glöd i huden dutta på lite highlighter på kindben, näsrygg, under ögonbrynen och eventuellt i amorbågen på läppen. Inte för mycket nu vill vi ha det mer subtilt. Om du vill ha mer färg, dutta lite rouge på äppelkinden. Borsta upp ögonbrynen, fyll eventuellt i med lite färg om du vill, fixera med ögonbryns gel. Böja upp fransarna, det ger på en gång ett piggare intryck. Mer behöver du inte göra. Applicera mascara om du känner att det behövs. 5 minuter, max!

 

 

 

No makeup makeup trenden

Ofra Cool as a Cucumber 30 ml, 189 kr

En primer som kombinerar fuktkräm och en mattande primer i ett. Denna hybrid har en kylande effekt samt minskar utseendet på dina porer. Den innehåller C-vitamin som skyddar mot föroreningarnas påverkan på hudens åldrande, är hyperallergen och därför också lämplig för alla hudtyper. Även om det är en primer så funkar det alldeles utmärkt att ha även utan make-up ovanpå.

No makeup makeup trenden

Glossier Perfecting Skin Tint 30 ml, 240 kr.

En tunn formula som ger huden en härlig lystrig ton med minimal täckning. En av nyckelingredienserna är diamantpulver som förutom att ge fantastisk
lyster också ska ha en blusande effekt. Perfekt för en no-make-up make-up look.

No makeup makeup trenden

ZO Skin Health Smart tone SPF 50, 45 ml, 890kr.

Solkräm med brett spektrum, vilket betyder skydd mot UVA/UVB- strålar, HEV-ljus (blått ljus från skärmar etc) samt IR-A strålning (infrarött
ljus). Krämen innehåller små färgkulor som anpassar sig efter din hud och ger en svag ton samt en utjämnande effekt.

No makeup makeup trenden

Blithe InBetween Instant Glowing Cream 30 ml, 439 kr.

Ansiktskräm med ljusreflekterande egenskaper som ger massa fukt samt förbättrar hudens struktur. Vilket glåmigt face som helst får lyster av den här krämen, funkar utmärkt att ha för sigsjälv men är även grym under make-up.
Funkar för alla hudtper, men jag skulle undvika den om jag hade väldigt fet hy p ga att den ger så mycket lyster.

No makeup makeup trenden

It Cosmetics Your Skin But Better CC+Illumination Spf 50 32 ml, 390kr.

Om du inte känner dig helt bekväm med att låta huden vara i princip osminkad utan ändå vill ha mer täckning utan att se för sminkad ut är detta något för dig. En CC-cream som korrigerar färgen och innehåller ljusreflekterande pigment som ger fin lyster. Innehåller dessutom spf 50, vilket är ett stort plus för mig!

Published May 5, 2019