No makeup makeup trenden

Style

No makeup makeup trenden

Vårens största hudtrend är egentligen ingen nyhet, begreppet no-make-up make-up har ni säkert alla hört massor av gånger. Huden ska alltså se och helst vara så osminkad som möjligt Hur uppnår man det då om man inte har vunnit fullpott i den delen av genpoolen som naturligt tillhandahåller flawless hy? TWWPs bloggare och beautyexpert Alexandra guidar dig rätt.

Om man börjat få en o annan rynka, inte kan komma ihåg sist man sov en helt natt och varken har tid eller ork att spendera timmar på sitt fejs, hur gör man då? Du måste börja med din hudvårdsrutin, det finns ingen genväg runt tyvärr. Smink kan visserligen uträtta små mirakel men underlaget är superviktigt för slutresultatet. Så rengör, återfukta, och gå till hudterapeuten då och då.

 

No makeup make-up looken på mindre än 5 minuter:

Applicera en dagkräm med lite extra lyster och dutta concealer över de ställen du anser det behövs. Eller använd en bara en primer, det finns med lite blurrande effekt för små imperfektioner, färgkorrigerande, mattande och för vilket annat behov du än kan tänkas ha. För att få lite extra liv och glöd i huden dutta på lite highlighter på kindben, näsrygg, under ögonbrynen och eventuellt i amorbågen på läppen. Inte för mycket nu vill vi ha det mer subtilt. Om du vill ha mer färg, dutta lite rouge på äppelkinden. Borsta upp ögonbrynen, fyll eventuellt i med lite färg om du vill, fixera med ögonbryns gel. Böja upp fransarna, det ger på en gång ett piggare intryck. Mer behöver du inte göra. Applicera mascara om du känner att det behövs. 5 minuter, max!

 

 

 

No makeup makeup trenden

Ofra Cool as a Cucumber 30 ml, 189 kr

En primer som kombinerar fuktkräm och en mattande primer i ett. Denna hybrid har en kylande effekt samt minskar utseendet på dina porer. Den innehåller C-vitamin som skyddar mot föroreningarnas påverkan på hudens åldrande, är hyperallergen och därför också lämplig för alla hudtyper. Även om det är en primer så funkar det alldeles utmärkt att ha även utan make-up ovanpå.

No makeup makeup trenden
No makeup makeup trenden
No makeup makeup trenden
No makeup makeup trenden
Published May 5, 2019