Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Dröm och mardröm | May 31, 2021 | The Way We Play

Dröm och mardröm

2 years ago

Fina, fantastiska Frida  kom på finbesök i helgen och vi spenderade en dag på Österlen som jag blir mer kär i för varje besök. Jag blir mer kär i Frida också för varje gång vi ses och det var sån lyx att få så mycket kvalitetstid ihop.

Den här soliga helgen besökte vi ett creperie som heter Franskans och det kändes som att kliva in i en saga- vi fick ett magiskt bord med utsikt över rapsfälten, vi drack äppelmust och åt på riktigt världens godaste crepe- helt klart värt ett besök om du besöker Österlen.

Tyvärr slutade helgen på ett mindre drömmigt sätt när jag ramlade av en häst och fick åka till akuten. Efter röntgen och massa undersökningar verkar det som att ingen större skada är skedd, thank you universe! Jag är dock helt mörbultad, svullen och blå och går som en 95åring med bruten höft så här blir lite påtvingad vila ett tag framöver. Jag håller er uppdaterade.

Antar att det är detta som kallas balans..

Dröm och mardröm

SÅ magisk plats, kändes verkligen som att vara i en saga.

Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm

Words can’t describe

Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm

Och så en obligatorisk photoshoot på rapsfältet- ändå 2 bloggare på roadtrip

Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm
Dröm och mardröm

Alltså finns det något deppigare än att sitta ensam i en sjukhuskorridor? Jo, kanske att bli inkörd på toaletten och sen bli bortglömd där och inte kunna ta sig ut själv haha sån panik. Helt klart en mindre drömmig söndagskväll som ändå slutade bra under omständigheterna. Än en gång har mina skyddsänglar varit framme. De har verkligen jobbat på under min livstid. Hoppas även de får vila snart.

Helena · 2 years ago
Oj, vilken otur, jag hoppas du mår bättre nu! Skickar lite healing i din riktning med mitt magiska internet-trollspö ‍♀️

Nina Medicina · 2 years ago
Tack fina Helena:) Älskar internet trollspön!! Blir lite bättre för varje dag så det verkar funka!! Kram