The Way We Play

Alexandra Aronsson


Daisy beauty awards med 5 minuters make-up o extra bling

4 days ago
Daisy Beauty Awards med 5 minuters make-up o extra bling

I tordags var det dags för Daisy Beauty Awards, den tredje i ordningen.

Jag hade mina Crossfit Teens till kl 18 och insläppet började 18.30 på Operaterassen. Ingen tid för extravaganser här inte, smackade på lite smink i omklädningsrummet på boxen, hängde på lite extra bling, satte på klackarna och gick ut i lokalen glammigare än jag någonsin varit just där.

Kryssade mellan frustande svettiga amrap-deltagare, hukande för flygande viktstänger. Underbart!

Daisy Beauty Awards med 5 minuters make-up o extra bling

Rachel Mohlin ledde galan för tredje året i rad, ett jobb hon sköter alldeles utmärkt. Fantastiskt rolig och proffsig.
Här tillsammans med Daisy beautys boss lady Kicki Norman.

Daisy Beauty Awards med 5 minuters make-up o extra bling

Lina Hallbergs fantastiskta puder Infinity Filter Loose Setting Powder vann, väldigt välförtjänt, årets basmake-up. Detta puder använder jag hela tiden när jag jobbar!

Här är alla vinnare och vinnarmotiveringar:

Årets läpprodukt: Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte
Juryns motivering: ”Med modern teknologi skapas en pigmenterad kyss som ger fin färg utan att kännas torr och trist. Håller genom mat, dryck, prat och pussar utan att ge vika det minsta.”

Årets basmakeup: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder
Juryns motivering: ”Inte nog med att du får en jämn och matt bas, du får dessutom ett snyggfilter med retuscheffekt. En given favorit i sminkväskan för dig som vill se ut som dig själv – fast snyggare!”

Årets fransar och bryn: Idun Minerals Perfect Eyebrows
Juryns motivering: ”Inte för glest, inte för klumpigt och inte för synbart stylat… Här kommer en vinnare som klarar av alla punkter på kravspecifikationen! En lättanvänd vardagskompis som ger dina ögon en naturlig och smickrande inramning.”

Årets herrdoft: Prada Luna Rossa Black EdP
Juryns motivering: ”En shot modern maskulinitet med samma kraftfulla genomslag som den kryddigaste snapsen på julbordet. Ger sting på dagen och sexiga löften på kvällen.”

Årets hårstyling: ghd Gold Professional Styler
Juryns motivering: ”Ibland är underbar kort men när det gäller frisyrer ska stylingen helst hålla länge! Här får du verkligen hållbara resultat – denna värmeverktygens Rolls- Royce är värt sin vikt i guld.”

Årets ögonskugga: Urban Decay Born to Run
Juryns motivering: ”I en snygg design och med praktiskt stor spegel, kommer starka kulörer, mjuka neutraler och en bra balans mellan matt och skimmer. Grattis till paletten som är som en perfekt Gott&Blandat-påse för sminkfantaster!”

Årets aktiva hudvård: Dermalogica Rapid Reveal Peel
Juryns motivering: ”Glow-givande hudvård som inte är rädd för att ta i men vars krafttag är milda. Jämnar ut huden, minskar pormaskar och ger lyster utan att irritera.”

Årets damdoft: Agonist Parfums Say Yes EdP
Juryns motivering: ”En passionerad, genomtänkt, intressant, poetisk och dramatisk doft där en liten dutt räcker hela dagen. Vi säger yes till smart koncept, yes till elegant design och yes till oud!”

Årets budgetkosmetika: Kicks Beauty Perfecting Concealer
Juryns motivering: ”En säker investering som en smekning på huden och gör allt den ska och lite till. En pålitlig vinnare som visar att ibland får du mer än du betalar för…”

Årets multiprodukt: Vita Liberata Beauty Blur
Juryns motivering: ”Optimerar hudtonen, återfuktar hyn och ger dig ett your face but better. Långt ifrån den första skavank-suddaren i sin genre, men definitivt den bästa!”

Årets kroppsvård: M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask
Juryns motvering: “Vem vill inte bli pånyttfödd av sin kroppsvård? Här är duschprodukten som funkar som en reset-knapp för din hud, en given badrumskompis när du vill kliva ur duschen som en ny människa!”

Årets hårvård: Olaplex N°.4 Bond Maintenance Shampoo, 279 kr/250 ml. Olaplex N°.5, Bond Maintenance Conditioner
Juryns motivering: ”Hos en människa är dryghet missklädsamt, hos kosmetiska produkter är dryghet att föredra. Med årets väldigt dryga vinnare blir kalufsen både mjuk, följsam och frissfri! Ett bevis på att fyra plus fem kan bli en power-duo!”

Årets ansiktsmask: Reserol Overnight Moisture Mask
Juryns motvering: ”En mask kan vara återfuktande, mjukgörande och jämna ut hudtonen… En mask kan också plumpa huden så fina linjer syns mindre. Här har du en mask som gör alltihop, en fyra-i-ett-lösning för den som vill sova på saken.”

Daisy Beauty Awards med 5 minuters make-up o extra bling

Efter prisutdelningen var det buffé och mingel, som alltid hög partystämning och festsugna beutykollegor. Jag stanande inte jättelänge, skulle upp supertidigt och är inte helt redo för partaj än med allt som händer i mitt privatliv..Men det var superhärligt att vara där den stunden jag var och träffa alla fina kollegor.

Perfekta avslutet på kvällen var den som alltid en riktigt maffiga, generösa och alldeles, alldeles underbara goodie bagen.

Tack för en grym gala Daisy Beauty!

Alexandra Aronsson

Info