Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Breathwork Kurs | July 2, 2022 | The Way We Play

Breathwork kurs

1 month ago

Jag får så många frågor och requests om jag håller i Breathwork kurser och svaret har varit nej men nu har jag känt och och jag känner att tiden är inne. SÅ JA. I höst kommer jag hålla en kurs här hos mig i Skåne i September och så får vi se om det kanske blir en kurs online och en i Stockholm men jag börjar på hemmaplan.

Mer detaljer kommer snart men om du känner dig kallad att lära dig mer om hur du kan använda din andning för att läka dig själv, hitta balans, få mer energi, väcka upp din kundalini energi, släppa på stress, oro, ångest, ilska, sorg och alla de känslor som lätt kan stagnera i våra kroppar osv Ja save the date för sista helgen i September- 30 sep- 2 Oktober.

Du kommer få verktyg för att läka dig själv men även för att hålla space för andra i tekniken jag kallar för transformational breathwork men som även går under namnen shamanic breath, psychedelic breath, rebirthing breath, neurodynamic breath.

Bara maila mig om du har några frågor eller requests.

Breathwork Kurs