Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Breathwork retreat | June 19, 2022 | The Way We Play

Breathwork retreat

2 months ago

Jag och Isabel höll vårt andra Awaken Your Magic retreat här hos mig i Skåne- denna underbara plats som nu finally fått sitt namn The Wild Meadow efter många vändor fram och tillbaka. Den vilda lunden, en plats dit man kan komma och vara precis den man är, precis som man är.

Det är så underbart att se den transformationen som händer med många som kommer hit på retreat eller en ceremoni, det går så snabbt att släppa på både stress, oro, sorg, ångest, skal, yta osv och vi kommer verkligen ner på djupet så snabbt. En stor del till att det går så snabbt att landa in här, både i spacet men även i sig själv är jag helt säker på handlar om…..BREATHWORK.

Denna ancient teknik som jag nu haft äran att få lära ut i några år och som även hjälpt mig enormt på min healing resa och för att läka och lugna mitt stressade nervsystem.

Breathwork, rebirthing breath, pranayama, frigörande andning, shamanic breathwork, physcedelic breath – kärt barn har många namn, men sammanfattningsvis- utan andning inget liv. Med andningen kan vi faktiskt förändra ända ner på cellnivå och omprogrammera våra tankar, bli av med beroenden och lyckas komma ur dåliga spiraler och tankebanor.

Breathwork är ett samlingsnamn för en rad olika andningsövningar och tekniker, med syfte att förbättra det mentala, fysiska och andliga välbefinnandet. Dessa olika andnings tekniker börjar nu väcka stort intresse som en ny metod för att bland annat hantera stress, lindra ångest och för att lättare komma till ro och förbättra vår sömn. Aktiv och medveten andning kan även hjälpa till med bättre fokus och förmåga till närvaro- it really works!!

Breathwork kan även hjälpa dig att släppa spänningar och energiblockeringar som kanske fastnat (stagnerat) i din kropp eller i ditt sinne samt fylla på med ny kraft- Breathwork är verkligen läkande på så många sätt och jag får se så mycket underbara transformationer när jag håller i klasser, workshops och retreats men även med mig själv- det är min to go to teknik när jag mår dåligt, känner mig orolig, stressad osv..ibland krävs det inte mer än 15 minuter och det kan skifta hela mitt perspektiv och det är så otroligt lugnande- No pills needed.

Det som är så coolt är att det är så enkelt- vi har alltid tillgång till vår egen andning så när vi lär oss denna teknik kan vi vara vår egen healer- hur amazing?

Är du nyfiken att testa så håller jag online klasser på Zoom varje Måndag kl 20. Hela sommaren kan du ta med en vän gratis- bara maila mig på info@ninamedicina.com innan du bokar.

Jag älskar ju som ni säkert inte missat att blanda in breathwork i mina kakaoceremonier och det är en så otroligt powerful kombination som bara inte får missas- nästa ceremoni är på Fiskabäck på Österlen samt några i Stockholm i Augusti.

Och missa inte mina retreats i September och Oktober med några magiska co-creators som Reiki Rossi och Floramor– vi kommer köra mycket breathwork och kakao i båda dem retreaten. Och jag och Isabel kommer garanterat köra ett till Awaken Your Magic retreat i höst igen, vi ska bara spika ett datum men håll utkik i min kalender på min hemsida. Alla retreats förtjänar sina egna inlägg- so much juice!!

Ha en härlig midsommar vecka och glöm inte att andas.

 

 

Breathwork retreat

Lite tools för att väcka upp lite magi

Breathwork retreat

Denna helg har det trummats ordentligt- så powerful att göra det tillsammans med breathwork- Trummans rytm hjälper dig att få kontakt med ditt hjärta.

Breathwork retreat

Så glad att jag hittat tillbaka till min gong

Breathwork retreat
Breathwork retreat

Kakao och breathwork är en oslagbar kombo

Breathwork retreat
Breathwork retreat

Såhär ZEN kan man bli efter en session, äntligen hittade jag lugnet att bara ligga i min hammock utan att göra något annat..Såna framsteg

Breathwork retreat