Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Presentkort på kakaoceremoni eller ceremoniell kakao | December 2, 2021 | The Way We Play

Presentkort på kakaoceremoni eller ceremoniell kakao

8 months ago

Presentkort på kakaoceremoni eller ceremoniell kakao

Går du runt och funderar på vad du ska köpa till dina vänner och familj i julklapp och vill ge något meningsfullt? Då kan jag verkligen rekommendera att ge ett presentkort som gäller på mina framtida kakaoceremonier eller på ett 454 gr block ceremoniell kakao- finns att köpa på min hemsida

Här är en recension från en av mina tidigare ceremonier:

“Det var en upplevelse som berörde hela mitt hjärta och själ. Jag fylldes av ett så starkt lugn på ett sätt som jag aldrig tidigare upplevt – som att jag mötte min inre själ. Dagen efter, byttes lugnet ut till en upplyftande energi vilken fortfarande, en vecka senare, sitter kvar. Nina och hela ceremonin hon har skapat var helt fantastisk och det är en upplevelse jag rekommenderar alla att vara med om”- Johanna