Stockholm i mitt hjärta

3 weeks ago

Förra veckan spenderade jag i Stockholm och the big city energy, herregud jag är HELT slut. Jag som brukade älska all action blev helt överväldigad av alla energier inne i stan och jag märker att jag kräver så mycket mer återhämtning efter varje sak jag gör. Livet på landet har verkligen fått mig att inse hur bra jag mår av tystnad och lugn.

MEN hursomhelst var det en helt magisk vecka med massvis av magiska ceremonier och lite häng med mina fina vänner så jag känner mig påfylld på det sociala och detta skriver jag uppe bland mina favoritberg vid Lake Atitlan där jag nu kommer befinna mig i några veckor för påfyllning, inspiration och massa kakao.

Stockholm i mitt hjärta

En av mina bästa vänner Erika fyller snart 40 och det har jag äran att fira här med henne i Guatemala men lite förfirande blev det med familj och nära vänner.

Stockholm i mitt hjärta

Sen åkte jag vidare till House of pachamama och höll en intim kakaoceremoni med några fantastiska kvinnor. Perfekt söndag!

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Här slår man på stora trumman hehe

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Middag hemma hos Niklas i hans fina lägenhet mitt i city vilket man inte kan tro när man sitter på högsta våningen och blickar ut över hela stan. Sån mysig kväll med Frida som ni såklart redan följer här på TWWP. Massa skratt och kakao i vanlig ordning.

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Sen blev jag firad hemma hos fantastiska Tove som hade fixat avocadosoppa och världens godaste glutenfria vitlöksbröd på begäran..måste kolla upp vad brödet hette för det var SÅ gott och det finns ingen mysigare plats att hänga på än hemma hos denna fantastiska kvinna.

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Så tacksam för dig du underbara vän

Stockholm i mitt hjärta

Nu har jag redan glömt bort receptet som jag lovade mig själv att komma ihåg så jag kunde bjuda er på det men jag får lov att återkomma..Massa gröna grönsaker mixades ner med massa avokados..så mycket kommer jag ihåg och gudomligt smakade det.

Stockholm i mitt hjärta

Jag som snart kommer bli hund-mami fick den här fina boken som passade perfekt för ni tror väl inte att jag kommer köpa någon hundmat på ICA..såklart hunden ska ha hemlagad mat!

Stockholm i mitt hjärta

Golden MYLK mys

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Toves hemmagjorda massageolja som var helt magisk med pepparmynta och rosmarin i någon carrierolja som var lik MCT olja, men inte heller det namnet kunde jag komma ihåg. Rosmarin är ju bra för minnet så kanske skulle druckit upp oljan istället..

Stockholm i mitt hjärta

Morgonmys- alltså hur härligt med sleepovers hos sina vänner? Mer sånt!!

Stockholm i mitt hjärta

Ännu mer golden milk mys infused med 1000 ingredienser och kakao såklart!!

Stockholm i mitt hjärta

Sen fick jag till en ceremoni på Conscious life efter mycket stress eftersom lokalen inte öppnades i tid. Där fick jag testa min egen zen nivå men när vi väl kom in blev det en underbar kväll- som vanligt!

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta

Och så lite mer häng med mina favvokvinnor som får avsluta detta inlägg. Jag älskar att få vara i samma land som alla mina favoritmänniskor. Blessed am I.

Stockholm i mitt hjärta