Kakaoceremoni på österlen

3 weeks ago

Igår var det dags igen, en magisk ceremoni på mitt absoluta guldkorn på Österlen- Fiskabäck.

Det var fullt hus och det var en sån otroligt kraftfull eftermiddag med kakao, dans, sång, release, breathwork, soundhealing och en otroligt fin känsla av community. Jag har ju bara bott härnere i Skåne i några månader men jag känner verkligen att jag hittat hem här. Jag känner mig så omgiven av fina och öppna människor, vacker natur och härliga upplevelser jag faktiskt inte trodde fanns i Sverige tills jag flyttade hem igen, väldigt tacksam för det.

I slutet av veckan åker jag upp till Stockholm och du kan då komma på någon av mina öppna ceremonier alternativt boka in en privat ceremoni för dig och dina vänner el med din partner.

Tar detta på engelska för att texten redan är skriven- hoppas vi ses!

All info hittar ni på min hemsida www.ninamedicina.com

Kram

September 12th I will host an intimate cacao ceremony at the new shamanic studio House of Pachamama in Stockholm- there is one spot left so don’t wait if you are planning to join.

September 14th I will host my monthly ceremony at Conscious life studio in Södermalm and tickets can be reserved through my website.

September 15th I will host a ceremony at the new awesome spiritual co-working space LAMB in central Stockholm and this can only be booked through their website. I think you have to be a member to join but I would highly recommend checking them out.

Kakaoceremoni på Österlen

Den här utsikten, say no more..

Kakaoceremoni på Österlen

Och ladan med sunset view- hur härlig är den inte?

Kakaoceremoni på Österlen

Och här står hippien..hur blev det såhär undrar jag ibland när jag ser mig själv i spegeln haha

Kakaoceremoni på Österlen

Fina Camilla och Aksel

Kakaoceremoni på Österlen

Här dricks det kakao för fulla muggar..

Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen

Goalzzz

Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen
Kakaoceremoni på Österlen