Kakaoceremoni på fiskabäck

2 years ago

Igår höll jag min andra kakao ceremoni på en av mina favoritplatser i sverige- Fiskabäck på Österlen. Sån oas och en av de mest magiska platser jag kan tänka mig att hålla mina ceremonier på.

Det var en fantastisk grupp av deltagare och min kusin Sarah kom hela vägen från Stockholm bara för detta och det är ju bara så fint så jag fäller en tår.

Nästa ceremoni på denna plats blir Söndagen den 5 September kl 16. Sen blir det paus över höst och vinter så passa på att vara med den här gången:)

Ni hittar mer info om eventet och OSA:r här

Här är en blandad kompott bilder tagna av min vän Jenny Katura som var med och hjälpte till (så tacksam!) och det blir mer och mer tydligt att jag behöver en assistent till mina ceremonier- det är så mycket att kånka alla instrument och packa upp och ner, in och ut i bilen, förbereda kakaon, hälla upp och dela ut kakaon, hålla space för alla deltagare, plocka undan, vara social, sälja kakao efter ceremonin samtidigt som jag vill vara närvarande innan, under och efter själva ceremonin och prata med alla som är med. It’s A LOT.

Så om du känner dig intresserad av att lära dig mer om kakao, ceremonier, sound healing, breathwork och allt spännande jag håller på med och vill vara med och assistera på framtida events så får du gärna höra av dig till mig. Jag kommer behöva hjälp både i Stockholm och i Skåne i höst- Just putting it out there:) Universum brukar lyssna..

Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck

Magiska lada!!

Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck

Här är Mikael som äger denna magiska plats tillsammans med sin partner Linnea och massa djur och barn. Sån idyll de skapat!!

Kakaoceremoni på Fiskabäck

Elton John, love him

Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck

Min fina kusin Sarah blev jag så lycklig över att se!

Kakaoceremoni på Fiskabäck

Fina svartvita bilder tagna av Beata som har det coola smyckesmärket Atom 47- kolla in det!

Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck

Här är kakaon från kvinnokollektivet i Guatemala som jag jobbar med. Har ni inte testat än så köp hem ert egen block av magic- kolla in shopen på min hemsida www.ninamedicina.com

Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck
Kakaoceremoni på Fiskabäck

Det här var den enda bilden jag fick till av Jenny, vet inte om hon kommer godkänna den men fin är hon.

Kakaoceremoni på Fiskabäck

Här är den fina familjen bakom denna magiska plats. Serverandes mackor med ekologiska ägg och grönsaker från gården. MAGIC