Is this it?

1 month ago

Jag gled ju liksom in på ett bananskal till mitt skogsparadis, solen har skinit hela sommaren och jag har svettats i mitt tropiska lilla skogsparadis och nästan glömt bort hur det känns med mörker och kyla.

Och sen- innan jag ens hann lägga mig ner 1 minut i min hammock för att läsa en god bok så var det tydligen höst..Jag har ju bott i LA i flera år där den riktiga sommaren typ börjar i Augusti så det här var ju lite av en chocker..Mörkret kom liksom så snabbt och de där sena, varma kvällarna drickandes kakao på min trapp känns som ett minne blott. Kanske inte behöver vara så dramatiskt och helt ärligt längtar jag faktiskt lite till höst och mys och att ligga och läsa framför brasan…

De sista veckorna har jag spenderat on the road och här är en liten rörig update från kanske de sista varma veckorna i år. Magiskt har det varit.

Is this it?

Första dagen i Stockholm körde vi grillning hos Frida med vårt hysteriskt underhållande lilla gäng där bland annat Carro ingår och jag ÄLSKAR hur roligt vi har när vi ses.

Is this it?

Sen kom jag till min underbara vän Lenas landställe i Dalarna. De köpte huset tidigare i år och har redan lyckats bona in sig så det känns som att de bott där för alltid. MAGISKT sällskap med massa mat, skogshäng, skratt, svampplockning och jag sov som en tonåring. Den perfekta semesterhelgen.

Is this it?
Is this it?

Kantarelltoast till frukost, lunch och middag. TACK Martin!!

Is this it?

Sen provade jag på livet med barnvagn i några minuter. Barnlivet tycker jag är fantastiskt när de sover haha

Is this it?
Is this it?

Tulum hammocken är på plats och middagen är snart serverad- TACK Jonas för att du alltid grillar till oss när vi kommer och tar över ert hus

Is this it?

Alltså pergolan..

Is this it?

Dessa 2 kvinnor gör mig så glad!!

Is this it?

YUM

Is this it?

Sen var det här en underhållande scen- vi blev bjudna på skogsfest hos min snickare Axel. Såklart började det spöregna så snart vi kom fram så som tur var håller Jenny på att renovera sitt badrum och hade ett gammalt duschdraperi i bilen- voila, klipp ett hål för huvudet och en regnponcho är född.

Is this it?
Is this it?

Ingen svensk sommar utan pälsjacka..

Is this it?
Is this it?

Och så lite blåbär och svamplock i den myggtäta skogen i magiska Dalarna

Is this it?
Is this it?

Och efter en par session med Jousette och Konrad hemma i deras magiska hus på Lidingö fick jag botanisera i deras trädgård och plocka superbär och massa härliga kryddor- ett riktigt paradis!

Is this it?

En promenad i solnedgången runt vackra Edsviken

Is this it?

Med min bästa vän Erika som jag fick till en väldigt het porträttbild på tycker jag själv. Hon bjuder inte ofta till på att vara med på bild så man får passa på.

Is this it?

Och så lite mer natur. Sverige alltså..

Is this it?

Och här kom visst en till matbild in från Lenas land..ja jag sa ju att det blev lite rörigt detta..

Ingen kan slänga ihop episka vegorätter på några minuter som denna kvinna..Alla färger, konsistenser och smaker är med.

Is this it?

Lite röd solhatt aka Echinachea- visste ni att den växer lite varsom här i Sverige och är världens bästa ört för att boosta immunsystemet när det känns lite svagt?

Is this it?

Svamp svamp svamp

Is this it?

Ja, tänkte jag avslutar med en liten svamp bild..

Happy höst på er.