Healing retreat i min vilda skog

2 months ago

Här är lite fler bilder och minnen från vårt magiska midsommar healing retreat här i min vilda skog. Det var så fint att få inviga min magiska plats med så underbara kvinnor och det blir helt klart en årlig tradition.

Vi började varje morgon i tystnad, drack ett utrensande herbal elixir, gjorde en skrivövning och gick sen ner och badade nakna i lagunen- fortfarande helt i tystnad. Så underbar, magisk start på varje dag.

Min fantastiska vän Tove lagade den mesta maten och allt smakade gudomligt- linsgryta, gazpacho, hummus, rostade nötter och fröer och midsommar grill buffen var typ det härligaste någonsin. Allt vegan såklart.

Jag höll i kakaoceremonier och sound healings varje kväll och Tove avslutade en kväll med en avslappnande yoga nidra- så skönt att få ta emot lite också och inte alltid vara den som håller i alla ceremonier.

Vi plockade blommor, fick workshop i hur man gör en riktig krans, vi dansade, yogade, promenerade, brände upp allt vi vill släppa taget om och mycket mycket mer. En helt underbar helg som jag vill leva om snart igen.

Jag håller på att planera in lite olika events i september/ oktober och samarbeta med andra magiska kvinnor så stay tuned och signa upp dig på min mail lista på min hemsida så du inte missar någon spännande update:)

Healing retreat I min vilda skog
Healing retreat I min vilda skog

Det växer smultron in abundance i min vilda skog..

Healing retreat I min vilda skog

Här är ju drömmen att jag ska ligga och svinga och läsa mina 1000 böcker som står i kö..snaaaart

Healing retreat I min vilda skog

Morgonens skrivövning i tystnad.

Healing retreat I min vilda skog

Kan man äta för mycket chiapudding? Jag kommer bli världens bästa gamla tandlösa person, älskar allt i puddingkonsistens..

Healing retreat I min vilda skog

Jag är verkligen världsbäst på smoothie- den här magiska drycken med avocado, banan, spenat, mynta, chia, mandlar, maca och lite reishi smakar som en DRÖM

Healing retreat I min vilda skog
Healing retreat I min vilda skog

Mitt nya favoritinstrument efter min älskade harmonium

Healing retreat I min vilda skog
Healing retreat I min vilda skog
Healing retreat I min vilda skog

BFFs

Healing retreat I min vilda skog

Vackra Tove ute i naturen

Healing retreat I min vilda skog
Healing retreat I min vilda skog

Här kör vi lite body awakening..alltid ett uppskattat inslag i mina ceremonier.