Vad är en ceremoni på slottet?

2 months ago

Förra veckan kom jag hem efter en vecka på ett slott i Tyskland, en timme norr om Berlin. Det var en gathering med mellan 50-100 personer, totalt varade den i 2 veckor men det hade jag inte klarat, en vecka var alldeles lagom. Det var verkligen en semester med blandade känslor. Så mycket magi, ceremonier, fina nya vänner och härlig miljö. Sen var det tuffa dagar i spöregn och när min safe zone – alltså mitt lugna tält ute vid en hästhage fylldes till en swimmingpool och en kille i mitt rum snarkade så jag kände att jag inte kunde hitta ro någonstans och då fick jag lite lätt panik. Men efter några dagar tittade solen fram igen och det fylldes på med lite nya människor och jag lämnade på topp- uppfylld, massor av ny energi och nya insikter.

Jag höll även i en egen ceremoni i slottets bal sal och det var helt klart en highlight.

Det kändes inte som en gathering när man hade telefon eller kamera framme så dessa var de enda bilderna jag fick till.

Vad är en ceremoni på slottet?

Så lyxigt att få campa precis bredvid en hästhage

Vad är en ceremoni på slottet?

Running wolf är en fantastisk man som höll i flera sweat lodges och även i den här magiska sång ceremonin

Vad är en ceremoni på slottet?
Vad är en ceremoni på slottet?

Min nya herbalist vän Manu höll i flera plant walks runt slottet och det var fantastiskt att få lära mig mer om lokala medicinal örter. Jag har lärt mig det mesta i USA så det är massa europeiska örter jag inte har lärt mig så mycket om än så det var superlärorikt.

Vad är en ceremoni på slottet?

Mitt sovrum på slottet innan jag panikflyttade in i ett annat mindre vackert rum men med mindre snark..alltså VARFÖR ska det snarkas så mycket och är det bara jag som tycker det är så otroligt provocerande och respektlöst? Om du vill rubba mitt inre lugn så kan du smaska eller snarka haha, jag tappar det helt.

Vad är en ceremoni på slottet?

Mina fina vänner som jag försöker få till Sverige på turne med sina magiska ceremonier, musik och magi.

Vad är en ceremoni på slottet?

Det här var den enda bilden jag fick till under den ceremonin jag höll..jag önskar jag fått till fler för det var ett så fint rum men det var så intensiva energier och folk grät och skrek i vartannat hörn så hade inte tid med någon photoshoot

Vad är en ceremoni på slottet?

Fire, sacred fire. Här spenderade jag mycket tid kontemplerandes över mitt liv. Nu manifesterar jag en eldstad hemma hos mig i min vilda skog, vill du komma och hjälpa mig att samla sten och bygga en så är jag all ears:)