Trumresa på österlen

10 months ago

Nu har vi precis avslutat ett magiskt retreat här hos mig och en av dagarna gjorde vi en utflykt till Österlen som jag fortfarande är nykär i. Susann Gunnarsdotter Lampa som är en fantastisk healer ledde oss igenom en trumresa på en av Österlens kraftplatser och det var HELT underbart att sjunka ner i det djupa gräset och föras djupt ner i meditation. WOW säger jag bara. Mer trummor, mer Österlen, mer retreats, mer kraftplatser. SÅ tacksam att det här är min nya vardag. Att jag får jobba med det jag brinner så mycket med och att jag lyckats skapa min egen verklighet jag inte ens visste att jag drömt om.

Trumresa på Österlen

Så här lycklig blir jag när jag får åka på dagsutflykt till Österlen och dansa bland fälten

Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen

Alltså trumman..sån dröm

Trumresa på Österlen

Här ligger jag i djup trans och ville absolut inte stiga upp..nästa gång tar jag med mig tältet och sover kvar.

Trumresa på Österlen

Cab genom Österlens skogar med racerföraren Annette. Man fick hålla i hatten..

Trumresa på Österlen

Husen härnere tröttnar jag aldrig att strosa runt och kolla på

Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen
Trumresa på Österlen

När hatten håller på att blåsa av får man ta till kreativiteten..vad tycks?