Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sister retreat | July 30, 2021 | The Way We Play

Sister retreat

2 years ago

Fina Frida och hennes lika fantastiska syster Hanna var hos mig förra helgen på ett sister retreat och det var alldeles alldeles underbart.

Det var healing tema i vanlig ordning med hälsosam och detoxande mat och örter, vi körde en kakao ceremoni med breathwork och sound healing, en natural spa afternoon, massa bad promenader i den vilda skogen, tysta morgnar med olika skrivövningar och en väldans massa skratt.

Sister retreat

Massa chill i hängmattorna bjöds det också på

Sister retreat

Chiapudding till frukost gjord på kokosgrädde, mandelmjölk, hemmagjord vanilj essens, hallon, vinbär från tomten, jordnötssmör och mina favorit kokuskuber som är som en guds gåva för den kokostokige..

Sister retreat

Jag agerade ensam kock under denna helg och vissa rätter fick jag till bättre än andra. Försökte mig på en fluffig dessert på kikärtsspad och höll på att kissa ner mig av skratt när jag några timmar efter tillagningen skulle ta ut den ur kylen och den hade sjunkit ihop till en ledsen liten spadklump i det stora fina glaset..det blir inte alltid som man tänkt sig men alltid värt ett försök!

Sister retreat

Lite vibrations healing från de tibetanska skålarna

Sister retreat
Sister retreat
Sister retreat

Och massa örtbad för Fridaas händer som blev otroligt mycket bättre från eksem på bara 2 dagar härute i skogen- jag säger det igen, nature is the medicine.

Sister retreat
Sister retreat

Försökte mig även på ett bröd på bovete, mandelmjöl och chia..jag tyckte det blev otroligt gott men Frida och Hanna tyckte det var mer som en brödpudding, ytterligare ett gott skratt och en till läxa att följa recept lite bättre..stod ju att det skulle va inne i ugnen i 50 min men blev så otålig så tog ut efter en halvtimme när jag tyckte det såg krispigt ut på toppen. Nästa retreat får jag köpa in bröd av någon bagare i trakten men inte hittat någon än..

Sister retreat
Sister retreat

Påväg ner till den nyupptäckta lagunen

Sister retreat
Sister retreat

Photoshoot gone bad. Här försökte vi få till en snabb bild innan Hanna kom som tycker vi är lite töntiga som håller på och fotar allt, så då spillde jag ut moctails, parasollet flög av och landade på bordet och Bella the wild puppy kom springandes- totalt kaos och ytterligare en skratt attack så jag nästan kissade ner mig..

Sister retreat

Sådärja..Min standard sommar moctail med hallonvinäger och mineralvatten och lite vinbär från tomten- sååå gott, som en kombucha typ men ännu bättre!

Vill du komma på ett eget privat retreat lovar jag att få till brödet och byta ut kikärtsspadet till en härlig fluffig dessert:)

Hör av dig för mer detaljer eller kolla in min hemsida www.ninamedicina.com