Kakao ceremoni på fiskabäck

4 months ago

För ett år sen skickade min vän Jenny en länk till Fiskabäck till mig och sa att det var right up my alley. Jag blev helt kär i denna idylliska plats på Österlen med en shaman dome mitt ute i ingenstans. Det var faktiskt det som väckte mitt intresse för Skåne och tänkte att här verkar det finnas en community av likasinnade free spirited människor precis som jag..det finns det säkert i hela Sverige men ni fattar..

Helt sjukt (eller inte..) att jag nu ett år senare bor en timme bort och fick hålla min första kakao ceremoni i just denna dome. Funny how life works.

Det var som vanligt en helt magisk kväll omringad av natur, sol, kakao, nya bekantskaper, vedeldad bastu, hembakat bröd och ägg från gården, kallbad i tunnan och bara sååå himla underbart. Vi planerar in ett till event här i Augusti så signa upp er på min email lista på min hemsida www.ninamedicina.com för att inte missa alla nya spännande events, gatherings och happenings i sommar. Det är även där du ska kika in i shoppen för att köpa din egna ceremoniella kakao. Passa på innan vi stänger några veckor i sommar.

 

Kakao ceremoni på Fiskabäck

Här är min BFF Erika och Liv som kom hela vägen från Malmö, så himla härligt och hur bra passar inte vi in i idyllen?

Kakao ceremoni på Fiskabäck

Animal goals till nästa år..

Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck

Dream come true

Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck

Det var en magisk ceremoni med kakao, breathwork och en lång sound meditation och vi avslutade med en fantastisk bastu

Kakao ceremoni på Fiskabäck
Kakao ceremoni på Fiskabäck

En helkväll på landet helt enkelt