Den vilda skogen

2 years ago

Nu har vi som sagt precis avslutat ett magiskt retreat här i vad jag började kalla för den vilda äppelskogen, som sen bara blev äppelskogen men nu har jag till slut med lite hjälp och bollande kommit fram till att min magiska oas ska heta “Vilda skogen” / “The Wild Forest”..vad tycker ni om det?

Helt galet att högt uppe på min oändliga to do lista (jag är ju jungfru) så står det att jag ska göra en skylt till mitt ställe då många inte hittar hit och se lite längre ner vad en av gästerna på retreatet hittade till mig- världens finaste skyltmaterial..manifest and you shall receive! DET FUNKAR VERKLIGEN!

Ladan som jag hade tänkt skulle vara klar till midsommar är fortfarande bara halvfärdig men jag fick till det i sista sekund så det ändå lyckades bli zen trots lite plankor och halvfärdigt kök och omålad vägg med sladdar som sticker ut.

Mina UNDERBARA mjuka fluffiga mattor och bolster från Yogiraj kom dagen innan retreatet satte igång så perfekt timing och alla älskade dem. Kan verkligen rekommendera! Så otroligt fina och prisvärda.

Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen

Ett halvfärdigt kök fick bli ett litet altare istället som växte till sig under veckan. Skåpet hittade jag i en bod  ute i hagen och blev kär. Sen blev det en bänkskiva av 2 rediga plankor som fogats ihop. Jag köpte att superfint retrokylskåp som sen försenades till september så jag avbokade och panik köpte ett annat vanligt kylskåp som jag ångrar nu för ett creme retro kylskåp hade ju passat perfekt här..oh well..nästa år kanske! Tills dess får jag täcka det med affirmationer och fina bilder.

Den vilda skogen

Supergröt, slår aldrig fel- nu med färska vinbär från tomten. Naturen alltså..är hon inte bjussig?

Den vilda skogen

Fina Susann innan en av våra ceremonier

Den vilda skogen

Här låg vi och andades och jag var så tacksam att jag fick ligga ner för en gångs skull, det var nog mer än ett år sen jag körde live breathwork och inte var den som höll i själva andningen. Magiskt var det, och jobbigt, mycket som kom upp.

Den vilda skogen

Fantastiska Anna stod för maten på retreatet och hon är en fantastisk röstcoach.

Den vilda skogen

Utedushen börjar ta sig

Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen

Det här glutenfria brödet bakat på mandelmjöl, sesam, bovete osv var HELT magiskt gott och jag ska försöka mig på det i helgen- återkommer med exakt recept sen när jag experimenterat klart.

Den vilda skogen

Alltså jag bor vid en magisk lagun som får mig att känna mig som i Costa Ricas djupaste djungel ibland

Den vilda skogen

Här är den, världens bästa hus skylt!!

Den vilda skogen
Den vilda skogen

Morgonyoga

Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen
Den vilda skogen

Min älskade oas växer fram mer och mer för varje dag och jag älskar när andra människor för in sin magi i platsen

Nina Medicina

Nina Medicina

I am a Modern medicine woman and spiritual guide working mainly with Ceremonial Cacao, plants, breathwork and sound.

Here I am writing about my life that is divided between Lake Atitlan in Guatemala and the forest in Skåne. Topics I am passionate about are Cacao, holistic health, healing, spirituality, ceremonies, rituals and my dog Elda of course❣︎

Instagram: @ninamedicina

https://www.ninamedicina.com
Mail: [email protected]