Stränder på österlen

5 months ago

Ni har ju säkert fattat grejen för länge länge sen men jag som alltid längtat så långt bort från Sverige som det bara går har liksom inte fattat Sveriges skönhet förrän nu, men hur fantastiskt är inte det, så mycket att utforska.

Som ni har märkt är jag HELT besatt av stränderna på Österlen och har bockat av några stycken nu och jag kan inte få nog. Det känns som i en saga. Så vackert!! Tänk att jag bor här, kan knappt fatta att det är sant.

Den här stranden som jag och frida besökte var nog min favorit- Knäckbäckshusen.

Jag blev även guidad till en annan magisk strand nu i helgen men blev ingen bild, Löderup heter den. hett tips.

Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen
Stränder på Österlen

Och en liten bastubild också från Fridas systers magiska bastu overlooking the fields. Magiskt

Stränder på Österlen

Helena · 5 months ago
Jaa, så underbara stränder i Skåne! Har du varit på Sandhammaren? Också en favorit :)

Nina Medicina · 5 months ago
Neeej det här jag inte, tack för tipset fina du:)

Malin Wihlborg · 5 months ago
Och prova glida på en bräda på vågorna från katamaranen i Tyge å! Runt 15-16-tiden. Så roligt!!