Min tribe

4 months ago

I fredags bjöd min fantastiska vän Tove in oss till hennes fina hem som tyvärr inte gjorde sig lika fint på mina bilder som det är i verkligheten- det är verkligen en riktig oas. Mina favoritkvinnor samlades och vilket gäng power woman we are. Känner mig SÅ tacksam för alla dessa underbara, smarta, vackra, kloka kvinnor med så stora hjärtan. Vet inte vad jag hade gjort utan dem i mitt liv. Vi körde vegan knytis, pratade om livet och kramades. AHH jag är så lycklig att vara hemma igen så jag får vara nära alla er.

Min tribe

Lena och Tove tar täten i köket och vi upptäcker att den veganska mozzarellan vi var lite skeptiska till faktiskt var riktigt, riktigt god.

Min tribe
Min tribe
Min tribe

Vilka kvinnor alltså..här har vi Liv och Erika

Min tribe

Här har jag hittat en ny alkoholfri drinkfavorit- Renee Voltaires hallonvinäger utblandat med någon dryck som heter crush, jag var skeptisk mot den vilket jag är mot alla drycker som kommer från stora läskföretag men det är tydligen bara fruktjuice och bubbelvatten och är det godkänt av Tove är den godkänd av mig också- lite lingon och mynta på det och voila. Sommarens moctail.

Min tribe
Min tribe
Min tribe

Fina, fantastiska Tove som just nu kommer påbörja arbetet med att skriva en bok om när hennes son Theo gick bort i en hjärntumör. Gå in och följ hennes resa med boken på instagram @mylovetheory och vill ni hjälpa henne med finansiering av arbetet med boken kan ni följa nedan anvisningar från Tove:

Swisha ett bidrag till BOKEN OM THEO på 0733018218 , Skriv THEOS BOK samt ditt fullständiga namn så ska jag ha en bokrelease-fest för er när boken är klar!

Starkare kvinna får man leta efter.

Min tribe
Min tribe

Här är fina Erika som är nybliven examinerad coachande terapeut med allas vår guru Helena från @beyondillusions som dök upp som surprise gäst på middagen.

 

Min tribe
Min tribe

Helena är världens bästa terapeut och vi är många som har henne att tacka för vart vi är idag. Jag gick igenom en riktigt livskris förra våren när jag bodde i LA och på bara några sessions lyckades hon få mig att inse vad det var jag behövde göra för att må bra igen- och jag är henne evigt tacksam för det. Tyvärr har hon slutat ta emot klienter för att bland annat fokusera på sin vackra konst. Tur att hon har utbildat både Lena och Erika till att ta över.

Min tribe

Och här är Lena. Min fantastiska vän som är Sveriges coolaste och klokaste inredare som även håller i kurser hur du kan skapa ditt drömhem, thinking outside of the box. Kan varmt rekommendera hennes kurs.