Garden party hos frida

4 months ago

SÅ himla trevligt med vår garden party tradition hemma hos Frida som dock blir lugnare för varje gång. Det började vilt med vår vän Niklas som kom förbi, det är verkligen aldrig en tråkig sekund när han är med och är i gasen. Men sen åkte han vidare på annat partaj, Carro skulle vidare på studentfir så då blev Frida fast med de nyktra bilchaufförerna. Vi avslutade det vilda kalaset med att jag får natta gulliga Bill (jag tror Frida vill försöka väcka upp mina moderskänslor) och sen ett varv runt hennes magiska hus där jag fick mig en och annan lektion i odling, vi snackar skadedjur, bevattning och luktar på blommor. En helkväll helt enkelt.

Garden party hos Frida

Alltså vilken backdrop

Garden party hos Frida

en sån här pergola manifesterar jag in till min äppelskog- Frida tror du Jonas läser bloggen och är lite sugen på att komma och bygga?

Garden party hos Frida
Garden party hos Frida
Garden party hos Frida

Fina Frida

Garden party hos Frida
Garden party hos Frida
Garden party hos Frida

Alltså det där brödet, ni förstår inte hur gott det var

Garden party hos Frida
Garden party hos Frida
Garden party hos Frida
Garden party hos Frida