En midsommardröm

4 months ago

Min första midsommar på hemmaplan på en väldans massa år och jag kände verkligen inte för någon sill och nubbe fest utan mer ett härligt healing retreat ute i naturen bland alla blomster som står i full blom. Och vad gör man då? Skapar sitt egna retreat ute i äppelskogen såklart. Bjuder in sina bästa vänner och alla andra fina, fantastiska kvinnor som vill vara med och skapar sin egen dröm. And so it happened..

Som min fantastiska vän Tove så fint beskrev helgen:

“Sisterhood när det är som allra BÄST. Så mycket kärlek, skratt, gråt, healing, kramar, närvaro, natur & magiupplevelser, örtbrygder & plant medicine, fantastiska ceremonier, sound healing, vackra vibrationer, sång, breatwork, massage, skriverier, sol, nakenbad, spa, blomplock, kransbindning, får, katt, high vibe food och så den magiska kakaon. Skulle ha kunnat stanna så mycket mycket längre och längtar redan tillbaka”.

Det här kommer helt klart bli en stående tradition så ni är så välkomna nästa år.

Vill ni inte vänta så länge för att komma på retreat kan ni boka in er på ert alldeles egna privata healing retreat här from den 21 Juli och framåt. Läs mer på min hemsida.

Jag sitter även och planerar in ett till större retreat i slutet Augusti eller början av September så signa upp er på min mailing lista på min hemsida för att hålla er uppdaterade och inte missa någon viktig info.

Fler bilder från helgen, maten, kvinnorna osv kommer snart, until then- ett potpurri av bilder från telefonen.

En midsommardröm

Frukost är nog mitt favoritmål mat och denna frukost bestod av gröt gjord på krossat bovete och chiafrön. Det toppade vi med hallon, jordnötssmör, kokoskuber, rostade nötter och fröer och till det en EPIC smoothie med ceremoniell kakao, banan, jordnötssmör, pepparmint, mandelmjölk, dadlar, havssalt och massa kärlek

En midsommardröm

Min underbara vän Tove som inte bara är vacker på utsidan. En sån underbar vän som det känns som jag känt i all evighet även om vi bara varit vänner i 2 år..i det här livet.

En midsommardröm
En midsommardröm
En midsommardröm

Jenny och Edvin bjöd till på helgens romantik

En midsommardröm
En midsommardröm

Här håller fokuserade Tove en kransbindarworkshop för den mest flamsiga klassen någonsin tror jag.

En midsommardröm

Se så fint det blev

En midsommardröm

Och se så glad jag blev

En midsommardröm
En midsommardröm

Här diskar vi med min midsommarpresent från Ren logik- jag som är manisk med att vara så non toxic på alla plan i mitt liv uppskattar verkligen även städprodukter utan kemikalier som verkligen städar rent och luktar gott så tack tack tack

En midsommardröm

Nakenbad är väl bland det härligaste som finns? Och vilken sjö jag hamnat vid? Magiskt

En midsommardröm
En midsommardröm

Rawbollar och jordgubbar från grannens farm. Lyckan är total

En midsommardröm
En midsommardröm

Lite dans fick vi till i stugan också..

En midsommardröm

Och king Patrick- citykatten som blev musjägare på landet. Han lever verkligen sitt bästa liv någonsin här

En midsommardröm

Vi började varje morgon i tystnad med ett herbal elixir och en skrivövning- så skön morgonrutin jag verkligen ska försöka hålla kvar vid även utan retreat

En midsommardröm
En midsommardröm

Ett av glampingtälten fick agera healing dome men det sluttar lite så jag manifesterar in en snickare med lite tid över i sommar som vill komma och bygga en trall- halli hallååå 🙂

En midsommardröm

Se så fint det blev med det andra sovtältet, up for rent på air bnb och bara maila om du vill komma och skapa ditt egna privata healing retreat, själv eller med familj och vänner

En midsommardröm

Mina sisters, så tacksam

En midsommardröm
En midsommardröm
En midsommardröm
En midsommardröm

Rosor från min fina granne Liz och morgonens skrivövning

En midsommardröm

Lagunen, en liten oas bortom träden från där jag bor och morgonsolen gjorde det den perfekta platsen för ett morgondopp i tystnad. Heaven