Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

4 months ago

Jag har ju som ni kanske märkt ca 1 miljon olika passion projects och en av mina bebisar är den ceremoniella kakaon som jag jobbar med från Guatemala. Nu har jag hållt på i flera år med att utveckla olika blends, hitta leverantörer som känns etiska och med hjärtat på rätt plats samt kan säkra den bästa kvaliteten och den kommer snart bli redo för lansering.

Jag kommer bli återförsäljare i sverige för 3 olika sorter av ceremoniell kakao från olika platser i Guatemala och förutom det kommer jag även släppa mina egna blends med superfoods, adaptogener och olika örter. Coming soon..

Idag var vi ute på vår vän och fantastiska fotograf Michelles fantastiska landställe utanför stan och fotade för hemsidan och det kommer bli SÅ fint.

Tills jag lanserar min nya hemsida med all kakao samlad på en plats kan ni en viss del av sortimentet på min hemsida https://www.ninamedicina.com/shop

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

När vi alla samlar våra favoritkoppar

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Michelle in action, så himla fantastisk kvinna och sånt proffs att jobba med.

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot
Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot
Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Så drömmigt att få jobba med det jag älskar mest i hela världen

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Här står jag och drömmer mig bort tills när jag äntligen ska få koka upp lite kakao, sån addict..

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot
Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Blev helt kär i Michelles härliga trädgård.

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Det är viktigt med micropauser

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Alltså så spänd på att få se resultatet

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Vem vill inte ha en kakaoceremoni med oss här i gräset?

Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot
Ceremoniell kakao- behind the scenes på photoshoot

Såhär ser det oftast ut om du ger mig ditt lillfinger och bjuder in mig till ditt hem..Älskar att bygga högar i olika hörn av kaftaner, salvia, fjädrar, hattar och kristallskålar. Hörde jag välkommen?