Skåne

3 years ago

Skåne

Här dricks det Shatavari latte som är min nya favoritdryck för att balansera hormoner och boosta sexuell och kreativ energi.

Blanda Shatavari med lite honung, varmt vatten, ghee och kanel i din blender och voila- så gott och så healthy.

Skåne

På skogspromenad med min fantastiska granne Liz och hennes fina hund

Skåne

Här smälter en väl in?!

Skåne

Liz har även 2 hästar som hon har lovat att vi ska ut och rida på- längtet!

Skåne

Här hänger Elin utanför ladan och jag tycker även hon smälter in perfekt här på landet.

Skåne

Alla träd står i full blom nu i veckan och det är verkligen en magisk tid att vara här, njuter av varje sekund

Skåne

En liten Her Peace photoshoot för att få lite fräscha bilder, Liz fick motvilligt agera fotograf

Skåne

Svårt att misslyckas i den här miljön

Skåne

Kolla in hennes fina hus med FANTASTISKA tak..sätter upp ett sådant hantverk på min manifestation list. Tack universum för mitt fina nya tak.

Skåne

Och tack för mitt fina nya fönster, älskar detta hantverk

Skåne

Är kär i mitt ljusa sovrum

Skåne

Kan det bli mer jag?

Skåne
Skåne

Ja, vardagsrummet kanske blev lite mer jag haha

Jag älskar ju vita väggar för jag har så mycket färgstarka textiler men just i detta rum behövs det målas känner jag. Min fantastiska vän Lena kommer hit snart och hon är inredningsexpert med expertis inom just FÄRG så tänker att hon får guida. Hon håller i fantastiska kurser online btw så kolla in henne för att skapa ditt eget drömhem

 

Skåne

ÄLSKAR den nya men gamla komposthinken.jag är ju orimligt nöjd över att ha skapat min egna kompost på gårn..känner mig liksom SÅ sustainable

Skåne

Mitt fina kök

Skåne

Tavlan eller vad man nu ska kalla den för hängde med i köpet och jag älskar den men man förstår ju inte mycket..är det gammal skånsk humor? någon som sitter på lite insikt?

Skåne

En vacker dag ska jag bara chilla i en av mina Tulum hammockar och läsa alla dessa böcker i lugn och ro..

Skåne

Fint ljus i matsalen minsann

Skåne

och här ska ut och röjsågas..jag har verkligen hittat mitt kall. Blev denna gång så in the zone att jag nu inte kan lyfta mina armar av en helt sinnessjuk träningsvärk..kände inte av det när jag röjde runt

Skåne

From fashion to farmer

Skåne

Och så en förglömd Österlen bild..alltså vilken härlig helg det var

Skåne

Och här har man klätt upp sig lite för att åka till Matöppet och hämta ett paket. Kanske svänger förbi gräsklipparbutiken igen och kollar om de har några lastpallar jag kan bygga sängar av när jag ändå ska in till byn..

Ciao for now

Helena · 3 years ago
Så mysigt i ditt hus! Och på bild nr 1 är du lik Claire Danes tycker jag :) Jag tror inte tavlan är skånsk humor (men kan en stockholmare (jag) förstå skånsk humor egentligen... juryn är ute på den) utan det är nog bara en gammal fin skolplansch där man ska lära sig bokstäverna A, Å och Ä. Finns andra med andra bokstäver och kryptiska meningar har jag sett. Synd att vi inte är grannar, vi har nämligen typ 40 lastpallar utanför dörren just nu, för vi har fått nytt tak på huset. Funderar på att släpa iväg några till min kolonilott och bygga komposter av. Majmånad ändå, man har egentligen inte tid att sova för allt man vill göra hela tiden :D Men det ska dock bli ganska skönt att få sova när den här månen är över, jag har knappt sovit på tre nätter.... eller är det bara jag? Tror inte det, vi är nog fler som blir lite mångalna. Ja, det var mina tankar för idag :) Toodles!

Nina Medicina · 3 years ago
Heej Helena Ja visst blir det mysigt här, njuter av varenda sekund! Haha ja såklart det är en skolplansch..nu ser jag Å, Ä och Ö..TACK:) Men ÅH kom hit med lite lastpallar så bjuder jag på kakao och lite soundhealing i min yoga lada. och JA, I feel you med månen, helt klart lite mångalen även denna månad men som tur var har jag aldrig sovit bättre, kanske utmattning av allt trädgårdsarbete Toodles

Nina Medicina

Nina Medicina

I am a Modern medicine woman and spiritual guide working mainly with Ceremonial Cacao, plants, breathwork and sound.

Here I am writing about my life that is divided between Lake Atitlan in Guatemala and the forest in Skåne. Topics I am passionate about are Cacao, holistic health, healing, spirituality, ceremonies, rituals and my dog Elda of course❣︎

Instagram: @ninamedicina

https://www.ninamedicina.com
Mail: [email protected]

The Ceremonial Cacao I am writing about that has upgraded my life on all levels can be found at:
Www.wildcacaocollective.com
@wildcacaocollective