Kakao ceremoni i stockholm

4 months ago

Har liksom inte ens hunnit berätta hur härligt jag hade det i Stockholm när jag var hemma några dagar i början av Maj och nu är det snart tid att komma upp igen. Så peppigt att vara i Sverige igen och vara så nära alla härliga människor jag är omringad av här i varje hörn.

En liten update om mitt schema:

Den 14 Juni har jag en ledig tid om ni vill anordna en egen prova kakao ceremoni med vänner, kollegor eller din partner. Läs mer och boka här.

Den 16 Juni håller jag i en ceremoni på min favorit studio på Södermalm, Conscious life. kl 19.30-21.30 som är öppen för alla, dock begränsat antal platser så maila info@ninamedicina.com om du vill komma. Det var HELT fantastiskt sist och jag känner mig fortfarande helt uppfylld av all energi jag fick från den kvällen- missa inte detta! Läs mer här

Kakao ceremoni i Stockholm

Vackert hörn tycker jag

Kakao ceremoni i Stockholm

Här har jag precis landat efter att ha suttit fast några extra dagar i Mexiko, det gick inte riktigt som planerat. Att få komma hem till en Toast Skagen i parmesan skal och min bestie Erika gjorde den rese-stressen ett minne blott. Med på bilden är även fina Helena som är min pappas fru. Ser fram emot att hon kommer till Skåne och hjälper till att styra upp mina blom-odlingar för sånt kan hon allt om.

Kakao ceremoni i Stockholm

Efter att nu ha sett den omtalade dokumentären Seaspiricy kommer det inte bli mycket mer fisk och skaldjur men gott var det med min sista Skagen.

Kakao ceremoni i Stockholm

Sen eftersom jag börjar komma upp i åren och tappar lite syn varje minut var det dags att gå upp i styrka i mina glasögon. Jag var så jetlag så kommer inte ihåg vilka av dessa jag slog till på, får bli en surprise när jag hämtar ut dem när jag kommer till stan, vilka gillar ni mest?

Kakao ceremoni i Stockholm
Kakao ceremoni i Stockholm

Och håret- ett minne blott att vara så välkammad men kan varmt rekommendera min fantastiska frisör i Stockholm- Sandra. Hon har inga sociala medier- hur skönt för henne? Men skicka ett DM om du är intresserad så delar jag hennes tel nr el mail.

Kakao ceremoni i Stockholm

ÄLSKAR Conscious life, sån mysig studio med en godkänd Nina Medicina vibe. Hoppas vi ses här den 16 Juni igen

Kakao ceremoni i Stockholm

För att dricka ceremoniell kakao, andas, sjunga, connecta och såklart lite shaking på det.