Tulum tips

3 years ago

Tulum tips

Ni vet ju hur besatt jag är av hammockar..här fick jag hålla i hatten. Sånt paradis!

Om ni undrar vad jag går igång på för inredning och inte har förstått det än så kommer här en kavalkad av bilder från ett paradis till inredningsbutik i Tulum- world by hands. Jag blev galen därinne och kom ut med en hatt och en konstig rotting dekoration med tassels för jag blev för överväldigad. Men nu när jag kikat på alla bilder i lugn och ro ska jag gå tillbaka lugnt och sansat och slå till på lite mer godbitar. Har ni några favoriter?

Tulum tips
Tulum tips

En hammock över sängen tänkte jag slå till på men när jag kollade in bilderna på mitt nya hus jag inte flyttat in i så inser jag att det inte finns en enda rak vägg på hela övervåningen..snedtak i varenda vrå så nu måste tänkas om. Vad gör man med snedtak? något inredningsgeni som vill bidra med sin kunskap?

Tulum tips

5 storlekar för små, vågade inte ens fråga om de hade min storlek för jag har shoppingförbud förutom inredning till mitt hus. Tror inte dessa kommer komma till så stor användning när jag är ute och klipper gräs så fick bli ett bistert nej. Men hur fina?

Tulum tips

Ok, kunde inte hålla mig, slog till på ytterligare en etnisk hatt. Men bara för att det är så soligt här och måste skydda näsan..

Tulum tips
Tulum tips

Alltså finns det något härligare en pompoms, fransar och tassels? Håller jag på att förvandlas till Maria Montazami? Kan verkligen relatera till besattheten.

Tulum tips

Denna måste jag nog gå tillbaka och slå till på

Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips

Dessa får ni sitta på i ladan i sommar när ni kommer och hälsar på

Tulum tips

Men ahhh sluta jag blir galen…

Tulum tips

Och sen att ställa kakao kopparna på de där små underlagen..dem måste jag ju bara ha

Tulum tips

Ok, står ju Nina Medicina på den där

Tulum tips

Och den här i ladan?!

Tulum tips

Japp.

Tulum tips

Hjälp, speglarna. Hur fina?

Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips

Här står ägarinnan som var en helt fantastisk kvinna, vilket drömjobb att resa runt jorden och leta upp alla dessa godbitar från olika kollektiv.

Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Tulum tips
Nina Medicina

Nina Medicina

I am a Modern medicine woman and spiritual guide working mainly with Ceremonial Cacao, plants, breathwork and sound.

Here I am writing about my life that is divided between Lake Atitlan in Guatemala and the forest in Skåne. Topics I am passionate about are Cacao, holistic health, healing, spirituality, ceremonies, rituals and my dog Elda of course❣︎

Instagram: @ninamedicina

https://www.ninamedicina.com
Mail: [email protected]

The Ceremonial Cacao I am writing about that has upgraded my life on all levels can be found at:
Www.wildcacaocollective.com
@wildcacaocollective