The leftovers

1 year ago

The leftovers

Hej hej, här är ett mishmash av bilder från lite olika källor av mina sista veckor vid mitt paradis Lake  Atitlan. Hit kommer jag tillbaka snart, det känner jag på mig.

The leftovers

En sista bild på min båtbrygga. Kan liksom inte få nog av den här utsikten, lika mindblowing varje dag.

The leftovers

Det här vet jag egentligen inte vad det är men såhär firar man påsk i Jaibalito..Någon som sitter på lite mer insikt?

The leftovers

Hela familjerna samlades på kullertstensgatorna och skapade massa konstverk som jag inte riktigt kunde förstå på min knaggliga spanska vad exakt de betyder men härligt med lite liv på stan!

The leftovers

En sak jag älskar med den här sjön är alla magiska hus som inget är det andra likt..lite som LA. Ett litet plåtskjul bredvid ett dekadent tempel..Något däremellan ska jag manifestera här.

The leftovers

Ytterligare en härlig båthållplats

The leftovers

Och utsikt från mitt nya hem i San Marcos. Inte dålig den heller

The leftovers

Såhär glad blev jag efter att abuelita (mormor/farmor) Magdalena på kvinnokollektivet jag köper kakao från visade mig hur hon gör sin fina huvudbonad som är traditionell för just abuelitas..otroligt inspirerande för en turbanälskande kvinna som mig själv. Hon tyckte jag var lite konstig men verkade också road över min oändliga tacksamhet över min nya look.

The leftovers
The leftovers

La luna..sjukt vilka starka energier den här månaden, fast jag har kommit på att jag säger varje månad..

The leftovers

Kommer du ihåg??

The leftovers
The leftovers

Förberedelse inför ytterligare en härlig utomhus ceremoni.

The leftovers

Natalie och jag är lika exalterade över vår vegansushi..har levt på platanos, rice and beans i några veckor så det här var ett exotiskt inslag i min vardag.

The leftovers
The leftovers

Och så skålade vi med lite kakao te i Izaias butik jag skrev om i mitt förra inlägg. Så gott att koka te på skalen från kakaobönorna- inte lika aktiverande som kakao så passar perfekt på kvällen för den som är känslig.

The leftovers

Sista kvällens chill med min nya favoritkompis den här resan- Artemis (katten alltså..) Jag har verkligen blivit en sån crazy cat lady de senaste månaderna..otippat men underbart.

The leftovers

En passionsfrukt jag inte kunde hålla mig från att plocka för den såg så lockande ut..såklart inte redo så tji fick jag. Däremot kokade jag massvis av te på bladen som är ett av mina topp tips mot stress, ångest och insomnia.

The leftovers

När jag flyttade till San Marcos blev jag lite mer social och gick ut och åt vilket inte riktigt hände under mina veckor i jaibalito men maten är faktiskt inte toppen här så lika bra att laga själv. Detta var undantaget på main street in San Marcos, kommer inte ihåg namnet. En lite sämre variant på Tulum inredning.

The leftovers

Snart sitter de, mina 3 chords jag behöver för att kunna spela Shiva Shambo på gitarr och mitt liv är fulländat..

The leftovers

Här satt vi från 5 på morgonen till 22 på kvällen och mediterade..så hardcore och kommer inte göras om

The leftovers

Ser ju ändå rätt peaceful ut, på insidan pågår ett krig..

The leftovers

Vår fantastiska facilitator Eben, otroligt passionerad och kunnig inom meditation och yogisk filosofi. För några år sen hade jag nog tyckt att detta retreat var toppen för att jag letade efter någon typ av mening och purpose men nu insåg jag att jag redan har mitt. Jag vill hänga i naturen, med kvinnor, snacka om örter, dansa och dricka kakao. Lite yin yoga på det så blir det toppen men det här maskulina, otroligt disciplinerade är inget för mig längre.

The leftovers

Mood..

The leftovers

Men fin utsikt hade vi

The leftovers

Måltiderna njöt jag av..men knappt att man fick sitta ner innan det var dags att springa upp och hålla andan tills vi blev blåa. Ja ni hör ju..

The leftovers

En sunrise temazcal (som en bastu) fick vi till och det var otroligt härligt.

The leftovers

Jag skulle kunna äta gröt till frukost, lunch och middag..speciellt om den är toppad med mandelsmör, bär, kakaonibs, kokos osv. SÅ gott och lägg till lite hemmagjord mandelmjölk på det. YUM

bea · 1 year ago
wow! vad kul att läsa om detta!

Nina Medicina · 1 year ago
Åh vad roligt att du tycker det:) KRAM