Kakao ceremoni i stockholm 2 maj

1 year ago

Kakao ceremoni i Stockholm 2 Maj

Nu börjar nedräkningen. En vecka kvar innan jag lämnar den här delen av världen och kommer hem till Sverige igen och jag längtar faktiskt vilket är ett bra tecken. Jag kommer som jag redan tjatat om flytta ner till mitt nya hus i Skåne men stannar till några dagar i Stockholm och kommer hålla i en mindre kakao ceremoni med breathwork och sound healing för mina nära och kära. Jag vet ju att ni är några stycken som efterfrågat att få vara med och det vore så roligt att få träffa några av er läsare live.

Det kommer bjudas på ceremoniell kakao direkt från farmen i Guatemala så om du är nyfiken på vad det är jag håller på och pratar om hela tiden så är detta är fantastiskt tillfälle att få testa kakaon.

Maila mig på info@ninamedicina.com eller DM på instagram @ninamedicina så skickar jag en inbjudan med mer detaljer.

Vi kommer ses på Södermalm i Stockholm nästa Söndag den 2 Maj kl 13.30-15.30.

Hoppas vi ses där

Stor kram