Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Härligt häng i hammock | April 3, 2021 | The Way We Play

Härligt häng i hammock

2 years ago

Härligt häng i hammock

Drömmen..

Alltså finns det något härligare än en tupplur i en skön hammock i skuggan av några vackra träd en solig eftermiddag? Oklart..

Det här känns helt sjukt men om mindre än en månad är jag i mitt skogsparadis i Skåne där min vision är att skapa ett magiskt retreat bland alla äppelträd. Glampingtälten är inköpta så nu ska det bara letas inredning min sista månad on the road- så peppad!

Det absolut viktigaste är då att leta efter bekväma och snygga hammockar som jag kan hänga under mina 90 äppelträd så nu ska det ut och letas hammockar för fulla muggar. Tulum är ju mitt bästa tips för att leta inredning, älskar den viben- lyx boho chic eller vad man nu kan kalla den för..ni vet säkert bättre. Men jag hittade faktiskt lite snygga man kan beställa enkelt hemma i Sverige. Vad tycker ni?

 

Härligt häng i hammock

Lite pinterest inspo från Tulum

Härligt häng i hammock

Fransarna..en av mina svagheter i livet, fransar och fjädrar.

Härligt häng i hammock

Har även en svaghet för crochet och makramé. Denna var ju lite konstigt placerad inomhus men tänk att svinga i den utanför ditt glampingtält i sommar i väntan på en kakaoceremoni med sound bath?

Härligt häng i hammock
Härligt häng i hammock

Mitt nu. Sån lyx att nappa med den här utsikten. Knappt så man vill blunda.

Härligt häng i hammock

Ok här kommer några fina från några svenska sidor. Vad tycker ni om den här från hangmattaonline.se som har en del fina hängmattor.

Härligt häng i hammock

Men den här blev jag riktigt kär i. Den slår jag till på. Från Tropilex

Härligt häng i hammock

Den här tyckte jag också var fin..från hangmattabutik.se

Helena · 2 years ago
Den vita med makramé tycker jag är jättefin <3

Nina Medicina · 2 years ago
Eller hur!! Ska leta upp några sådana och ta med mig hem!!