Bye bye på bryggan

1 year ago

Bye bye på bryggan

Efter 5 veckor uppe på det magiska berget i Jaibalito var det dags att ge sig av. Jag har en kompis från Cali som kommer och hälsar på så vi flyttar till San Marcos som är en mer social plats kring sjön. Jaibalito var magiskt för rest and recharge, väldigt isolerat och sista båten hem gick kl 17 så nu längtar jag efter lite mer liv och rörelse.

Min sista kväll passade vi på att gå ut och äta på en härlig restaurang, Casa del Mundo med utsikt över sjön och vulkanerna, och en solnedgång och guacamole på det. Känner mig väldigt tacksam över mitt liv just nu.

Hur vackert är inte detta? SÅ sugen på att ha ett litet vacation home här!! Manifest and you shall receive..eller hur säger man?

Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan
Bye bye på bryggan