The small things in life

8 months ago

The small things in life

Att jag blev introducerad till coconut butter-finns det i Sverige? Det godaste jag ätit och det gör min kakao too good to be true! Alltså kokosnöten vilken gudagåva! Ät direkt med sked eller ta i en tesked i din kakao, kaffe eller smoothie och ditt liv kommer aldrig mer vara detsamma..

The small things in life

Att hitta den här minibananen som inte riktigt gör sig på bild men jämför med mangon- made my day! Så gullig!!

The small things in life

The jungle shop på PachaMama som har precis ALLA mina stapelvaror (papaya, passionsfrukt, avokado, näringsjäst, nötter, coconut butter, mandelsmör, dadlar, kombucha osv) och de jobbar med zero waste så allt är sålt i glasburkar med pant så man kommer tillbaka alternativt att man tar med egna burkar- älskar! Känns så modernt och jag tycker allt smakar godare och känns lyxigare än att köpa ex nötter i en plastförpackning.

Helena · 8 months ago
Åhhh coconut butter..... smakar det mycket kokos? Jag älskar kokos! :D

Nina Medicina · 8 months ago
Jaa, det smakar kokos och det är gudomligt. Helt besatt..

Helena · 8 months ago
Mm det måste jag testa då!