Kakao, kirtan och kvinnocirklar

1 year ago

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Utsikten ni kommer få stå ut med i några veckor till. Jag har inte tröttnat.

Det har varit en fantastisk vecka uppe på berget. Mycket jobb med www.herpeace.com som vi lanserade i veckan och det var så upplyftande. Vi hade ett flertal events online, hann med att vara med i radio och lite andra intervjuer och det känns så roligt att äntligen vara igång på riktigt även om mängden jobb är lite lätt överväldigande när vi bara är 2 personer som sköter allt från bokföring till social media, skriva böcker, content till hemsidan and so on men SÅ fantastiskt lärorikt och givande att jobba med något jag brinner så otroligt mycket för- Alltså kvinnohälsa, mindfulness och allt som får oss att kunna leva våra bästa under(liv) någonsin.

Signa upp er på vårt nyhetsbrev (på hemsidan) som vi kommer skicka ut ca 2 gånger i veckan med alla våra events (som alla är gratis i Mars), recept, meditationer, intervjuer med våra favoritmänniskor i världen osv..Missa inte!

Förutom det har jag tagit lite sång och harmonium lektioner och jag älskar att jag märker skillnad både på min röst och hur jag kan spela fler ackord på så kort tid, så peppigt!

Jag hade även ett upplyftande möte med kvinnokollektivet jag köper den ceremoniella kakaon ifrån, berättar mer om det snart.

I helgen kommer vi anordna ett yoga retreat här så jag kommer checka ut från alla mina electronic devices förutom på vår kvinnocirkel på onsdag så vi ses om en dryg vecka!

Cia for now

 

 

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Jag kämpar på med att försöka hålla min kefir vid liv. Min kille gav dessa till mig innan vi skiljdes åt i Costa Rica och sa att jag absolut inte får döda dem..no pressure..Den var otroligt god i Costa Rica men sen jag kom hit har den smakat surt så är det något med mjölken? Har vi någon kefir expert här som kan hjälpa mig att trouble shoota? #tacksam

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Jag började spela harmonium för ca ett år sen och har inte tagit en enda lektion, därav är min repertoar av låtar inte enorm. Försökte med lite online lektioner men funkade inte för mig.

Nu har jag äntligen tagit några live lektioner på plats här i kirtan paradiset och wow vilken skillnad på bara 3 lektioner. Jag är SÅ peppad!! Någon som vill starta kirtan band i Sverige sen när jag kommer hem? Vi ses under äppelträden på min gård.

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Hemmakontor där veckans kvinnocirklar tagit plats med Her Peace. Sån otroligt rolig lanseringsvecka där vi även hann med att vara med i radio P4 vilket var SÅ roligt. Vi blev kära i Anna som intervjuade oss och hoppas nu att hon vill starta en podd med oss för vårt snack flöt på så bra bakom kulisserna.

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Vaknade upp till den här bjässen som chillade utanför dörren..från ingenstans kom hon och chillade med mig hela dagen, så mysigt.

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Yes, det blev ett köp. Den här kan jag ju bara inte leva utan..en shaker med både fjäder och kristall..

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

På väg till ett till kakao möte..älskar dessa gränder i San Marcos

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Alltså det är så mycket gulliga hundar i den här stan, vill adoptera ungefär varannan jag ser..

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar
Kakao, Kirtan och kvinnocirklar

Tillbaka i Shalan och klingar på alla mina skålar och har mig

Kakao, Kirtan och kvinnocirklar