It’s raining cats and dogs

7 months ago

It’s raining cats and dogs

Tog mig till en ny by vid sjön jag inte varit i innan, San Pedro. Där hittade jag en hälsokostbutik med i princip alla mina favoritörter- och en fin trappa.

Jag letar efter alla örter, adaptogener och kryddor jag behöver till mina kakaoblends så de kan blandas direkt här på plats istället för i Sverige, vilken dröm det hade varit att lyckas med det. Nästan där..

 

It’s raining cats and dogs

Älskar min promenadväg ner till båthållplatsen, lite skillnad mot att stå och vänta på bussen vid Mariatorget.

It’s raining cats and dogs

Berg och vulkaner i varje vrå.

It’s raining cats and dogs
It’s raining cats and dogs
It’s raining cats and dogs

Kirtan på Yoga Forrest varje Fredag är helt klart min favoritaktivitet. Sån härlig vibe och underbar musik. Men det har ni väl redan snappat upp vid det här laget, sånt tjat på mig.

It’s raining cats and dogs

Tyvärr har jag behövt springa iväg efter halva eventet för att hinna med sista båten hem. Bra att vänja sig med livet på landet tills jag kommer hem och flyttar ut i skogen.

It’s raining cats and dogs

Härligt lite häxigt hus eller hur?

It’s raining cats and dogs

Alltså det är så många gulliga djur i varje hörn här, vill adoptera hem ett zoo..

It’s raining cats and dogs

Min vän Azzurro är tillbaka i byn och jag får inte längre ha yoga retreatet för mig själv. Hade gärna isolerat mig i någon månad till, var så underbart med ett totalt lugn.

It’s raining cats and dogs

Alltså hej följ med mig hem till Skåne

It’s raining cats and dogs

Åkte även till den största staden runt sjön- Pana. Där shoppade vi inför det kommande yoga retreatet vi precis haft här. Jag blev stressad av alla bilar och ljud. Blivit så van med ett totalt lugn uppe på berget så var helt slut efter en timme.

It’s raining cats and dogs

Lite tortilla making på byns marknad

It’s raining cats and dogs

Let the food be your medicine..

It’s raining cats and dogs

Jag gick vilse när jag letade efter hälsokostaffären i San Pedro, såg en liten hippie butik och gick in och frågade om vägen. Träffade denna UNDERBARA kvinna Encarnacio som jag blev tjenis med och köpte upp halva butiken. Rattles, halsband, kaftaner och fjädrar to name a few items. Hon tyckte min spanska var väldigt bra så då blev jag så himla glad att jag kom tillbaka och köpte på mig lite mer saker jag egentligen inte behöver. Älskar dessa spontana möten.

It’s raining cats and dogs

Låter ju som en dröm efter ett halvår på resande fot.

It’s raining cats and dogs
It’s raining cats and dogs

Träffade upp min Punta Mona vän Julia och lyxade till det med en kaffe med kardemumma.

It’s raining cats and dogs

På ett cafe med denna fantastiska utsikt.

It’s raining cats and dogs

Handgjorda trummor hade hon också i sin butik förresten, så fina men fick leva utan.

It’s raining cats and dogs

Tillbaka vid vattnet, med en ny kompis

It’s raining cats and dogs
It’s raining cats and dogs

Jag smet iväg en eftermiddag från yoga retreatet för en ecstatic dance och kakao ceremoni på Eagles nest. En av mina favorit DJs Mose spelade och det ville jag och mitt inre barn inte missa så jag dansade loss i några timmar och smygtog några bilder för ER skull så ni får lite feeling. Egentligen råder det fotoförbud så man verkligen ska kunna vara sig själv.

Här tänkte jag klippa in en länk till hans musik men det funkade inte så leta upp honom på Soundcloud- Mose musica

It’s raining cats and dogs
It’s raining cats and dogs

Härlig vibe var det kan jag tala om!

Stay tuned för en update från min vecka på ett helt galet yoga och meditations retreat.

Helena · 7 months ago
Men seenälla! Jag vill också vara där! :D :D :D Lyssnar på cacao dance och dricker te här hemma vid datorn, det går fint det med, får en skön vibe att jobba i, om jag nu kommer igång att jobba. "Distansjobb" är lite fööör skönt ibland :D Tack för ännu en härlig bildkavalkad!

Nina Medicina · 7 months ago
Visst är hans musik bra?? Man vill bara dansa och dricka kakao (eller te) hela dagarna..Magiskt! Kul att du gillar bilderna och hoppas du fick lite jobb gjort kram