Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Her Peace= Peace for Her | March 4, 2021 | The Way We Play

Her peace= peace for her

2 years ago

Her Peace= Peace for Her

Hur fin är vår hemsida herpeace.com? Blir så glad av att gå in och kolla och tänka att wow, det här har vi skapat helt själva.

Kolla även in (och följ) vår instagram @weareherpeace så blir vi otroligt glada och tacksamma.

Ni som känner mig vet ju redan vad det är jag har hållit på med de senaste månaderna förutom att hänga runt i djungeln bland apor och ett himmelrike av medicinalörter, men för er som inte vet så har jag och min vän och kollega @elinkerola startat en online community för kvinnor (och alla med en yoni) som äntligen är redo att lanseras.

Vi är SÅ peppade och stolta över vår baby Her Peace där vårt mål är att börja jobba bort skam, stigma och tabu kring vanliga yoni-relaterade problem som herpes, UVIs,  svampinfektioner, mens och PMS och så vidare och utbilda och inspirera till vad man kan göra själv med ett mer holistiskt tänk (mind-body-spirit)- något vi själva insåg för några år sen att det allt hänger ihop.

Vi kommer bland annat erbjuda kvinnocirklar, coaching, online och live events med olika teman samt gästföreläsare som kommer prata om spännande ämnen som conscious lovemaking, tantra, meditation, healing, naturmedicin osv

Vi kommer även hålla i nymåne och fullmåne ceremonier med meditation, kakao, breathwork samt prata om vår moon cycle (menscykel) och hur den hänger ihop med månens energier.

Vi kommer ha yoni-cirklar med olika teman där man får vara med och dela om vad man går igenom eller bara lyssna på vad andra går igenom. Vi kommer prata om allt från herpes och hur man bäst kommunicerar till sin partner att man har herpes på ett odramatiskt sätt, UVIs, , svamp, ofrivillig och frivillig barnlöshet, vad som kan hända efter en förlossning och hur man kan läka snabbare, yoni steaming och listan kan göras längre om du hör av dig till oss med din request.

Om du blir medlem får du tillgång till vårt forum där du kan ställa frågor till oss, till en barnmorska, gynekolog, healer, naturopat och ett gäng andra magiska, inspirerande kvinnor vi älskar och är tacksamma över att ha i våra liv. Bara en sån sak!!

Vad tycker ni om detta? Har ni ideer om någon vi borde intervjua eller ha som gästföreläsare? Har du en egen historia som du vill dela med dig av som kan hjälpa eller inspirera? Maila oss på info@herpeace.com

Varför vi startade Her Peace

Her Peace= Peace for Her

Vi bestämde oss för att sälja våra innerstadslägenheter och dra till Costa Ricas djungel för att dra igång Her Peace på riktigt. Det hade sina utmaningar helt klart men vi gjorde det!

Vi startade Her Peace för att det är den typen av community vi hade velat ha tillgång till tidigare i livet när vi kände oss som mest ensamma i världen. Genom livet har vi på var sitt håll konstant brottats med någon form av yoni besvär- kan ni relatera?

Var det inte en urinvägsinfektion som ledde till antibiotika som ledde till  svamp som ledde till att det var extremt ohärligt att ha sex men vi vågade inte alltid säga nej för tänk om ens partner inte skulle älska en längre, så var det något annat.

När jag slutade med p-piller efter 16 år fick jag sjuka problem med både kramper, svimningsanfall, kraftiga blödningar och ett extremt ostabilt humör jag inte kunde kontrollera och när jag gick till en manlig gynekolog var hans 2 lösningar att jag skulle börja äta p-piller igen eller bli med barn. Jag skrattade bort hans förslag och då frågade han allvarligt hur gammal jag ville vara när mina barn tog studenten- hur vidrigt?! Vad vi ska behöva vara med om när vi är som mest utsatta.

I alla fall tröttnade jag på att bara bli erbjuden piller och kemiska krämer som hjälp för mina problem och tog saken i egna händer. De senaste 5 åren har jag djupdykt i ämnen som holistisk kost och hälsa, naturmedicin, breathwork, embodiment yoga för kvinnor (alltså en typ av yoga som handlar om hur det känns i din kropp och inte om hur det ser ut), sound healing och så vidare. Jag tog helt enkelt tillbaka makten över mitt eget välmående och insåg efter mycket arbete på och med mig själv samt ett flertal utbildningar, kurser, workshops och retreat att jag har tillgång till min egen medicin i min kropp- att genom vad jag stoppar i min kropp, mina tankar, vilka jag omger mig med, om jag stressar, vad jag gör med mina dagar och mitt liv, hur jag rör på mig, vad jag lyssnar på osv, listan kan göras lång, så kan jag i de flesta fall läka mig själv utan att vara beroende av läkemedel även om det kan behövas ibland såklart- jag är inte emot dem men jag tycker sällan att det är det bästa alternativet för mig till att börja med.

Så det är en av anledningarna till att vi skapade vi Her Peace. Vi vill ha en plats där vi kan dela våra erfarenheter, kunskap, upplevelser och hopp med varandra. För hopp och hjälp finns det massor av.

Och kom ihåg, vad du än går igenom så är du inte ensam, även om det kanske känns så ibland.

 

 

Yoni~ är sanskrit och betyder Sacred Portal - ett annat ord för vagina

Her Peace= Peace for Her

Några av våra ledord på Her Peace

GRATIS EVENT 8/3: Hej då skam och ångest- lev ditt bästa (under)liv någonsin!

Den 8 mars är det den internationella kvinnodagen och det vill vi fira med att lansera Her Peace community med vår första kvinnocirkel online kl 19.30 

Vi vill fira med DIG och så många fantastiska medsystrar vi bara kan.

 

Den här kvällen är för dig som:

– Är en av oss som lider av någon form av underlivsbesvär

– Upplever att ingen tar dig och dina besvär på fullt allvar

– Säger ja till sex när du (och din yoni) inte alltid är redo ‍

– Vill träffa andra kvinnor att dela dina upplevelser och tankar med

– Vill lyssna på andras berättelser och kanske dela din egen historia för att få stöd eller för att inspirera

– Vill ha en chill måndagkväll med meditation och gemenskap

Signa upp er här. 

 

Jag hoppas att vi ses inne i vårt Yoniverse