Ceremoniell kakao från morgon till kväll

3 years ago

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Här rostar vi kakaobönor och jag önskar ni kunde känna doften= heaven!

För er som inte har förstått min besatthet över den här fantastiska kakaon så kanske ni börjar förstå nu. Det är typ allt jag dricker och i princip allt jag pratar om. Kul kvinna tänker många säkert nu..Men för er som förstår eller vill testa så har det nu landat en liten batch i Sverige.

Maila mig på [email protected] för att beställa din egen påse som kanske kommer att förändra ditt liv till det bättre precis som den här magiska drycken gjorde för mig.

 

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Jag älskar att hänga runt här på kvinnokollektivet och skala bönor och guess what-dricka kakao

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Förstår ni hur mycket jobb som ligger bakom en kopp kakao? Det gjorde inte jag innan jag fick lära mig om hela processen.

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Jag är alltså tillbaka vid Lake Atitlan, mitt kakao och kirtan paradis och har hängt runt i kvinnokollektivet som producerar den kakaon jag jobbar med-och det är alltid lika spännande att hälsa på. Jag bara ÄLSKAR doften som kommer av rostningen av kakaobönorna och att sitta och småprata om kakao på min knaggliga spanska.

Resten av veckan har mest spenderats i mitt nya hem för några veckor som ligger i en by som heter Jaibalito. Min kompis Azzurro tar hand om ett litet och otroligt mysigt yoga retreat center här och just nu är det helt tomt så jag njuter av utsikten och stillheten.

Jag jobbar även på för fullt med www.herpeace.com som ni väl inte har missat att vi lanserar ikväll med vår första kvinnocirkel online. Det är inte försent att signa upp sig på hemsidan.

Hoppas vi ses!

Kram

Min vecka I bilder

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Frukt och kakao with a view, så lycklig att vara här. Jag smög även ner lite kakao nibs i kakaon och på papayan..YUM

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Utsikt från min egna privata yoga shala, sån lyx att sjunga ut till vulkanen utan att behöva oroa sig för vad grannar ska tycka, för grannar finns det inte på långa vägar häruppe på berget som det tar en kvart att hika upp till

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Min caravan som jag sover i, otroligt mysigt

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Hammock inomhus och hjärtformat fönster. Här trivs jag.

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Kimchi på allt tack! Jag är besatt av allt fermenterat både för smaken men även för att hålla tarmhälsan på topp. Extra viktigt i ett land som detta

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Förutom kakao så är jag besatt av fina fjädrar men den här får jag leva utan

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Och den här blev jag också kär i, perfekt att vifta runt med på nästa kakaoceremoni

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Kirtan på yoga forrest är mitt absoluta favorit tips om du åker hit till Lake Atitlan

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Och inne i San Marcos har det poppat upp massa små härliga ställen, detta med live musik och skön vibe men vi var tvungna att hinna med sista båten hem så det blev en kort visit

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Artemis, min nya bästa vän.

Ceremoniell kakao från morgon till kväll

Och min vän Azzurro som jag bor hos just nu. Vi funderar på att köpa granntomten och bygga ett retreat även här- vi tänker med en egen kakao farm, hur coolt! Han har ett retreat i LA, jag har snart ett i Skåne och så ett i Guatemala..Så kan man liksom rotera runt. Någon som är på? Jag har blivit helt inne på mer moderna kollektiv efter mina månader på resande fot. Varför göra allt själv när man kan samarbeta och leva och uppfylla sina drömmar  med sina vänner?

Helena · 3 years ago
Men åh vad vackert och vad mysigt det verkar!

Nina Medicina · 3 years ago
Jaaa sånt paradis!!! Otroligt vackert och kakao i varje hörn :)

Nina Medicina

Nina Medicina

I am a Modern medicine woman and spiritual guide working mainly with Ceremonial Cacao, plants, breathwork and sound.

Here I am writing about my life that is divided between Lake Atitlan in Guatemala and the forest in Skåne. Topics I am passionate about are Cacao, holistic health, healing, spirituality, ceremonies, rituals and my dog Elda of course❣︎

Instagram: @ninamedicina

https://www.ninamedicina.com
Mail: [email protected]

The Ceremonial Cacao I am writing about that has upgraded my life on all levels can be found at:
Www.wildcacaocollective.com
@wildcacaocollective