Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Soliga hälsningar från PachaMama | February 18, 2021 | The Way We Play

Soliga hälsningar från pachamama

2 years ago

Soliga hälsningar från PachaMama

Jag är bortskämd med magiska solnedgångar. Det här är utsikten från vårt tillhåll för wifi- The internest. Känns ju löjligt att stirra på telefonen när man kan stirra på detta!! #tacksam

Nu har jag bott här på PachaMama i lite över 2 veckor och jag älskar livet här och min nya rutin. Det är yoga eller någon form av movement 2 gånger varje dag och vi sjunger, har ceremonier, kvinnocirklar och dansar osv. Helt i min stil!

Det är en sjukt uppstyrd community vilket jag älskar, alla aktiviteter är i tid (jungfrun i mig jublar!) och allt som pågår är tydligt uppskrivet på en tavla kvällen innan så man kan planera sin dag i förtid och det känns som en riktigt trygg plats att vara på när stora delar av världen är i kaos.

Man måste ha ett negativt Covid test för att komma in här och man har sin mask när man tar mat eller beställer något i smoothie baren “wild treats” eller när man handlar i den fantastiska djungel shoppen som har precis ALLT jag älskar! Annars känns det väldigt fritt och jag känner mig så otroligt tacksam för att jag får vara här just nu.

Jag bor i en casita som är som en bungalow utan fönster så jag kan sitta “hemma” och jobba, plugga eller vila men det känns som att jag är ute i vildmarken på äventyr- perfekt för mig som lider av en släng fomo.

Jag älskar att medelåldern är väldigt mycket högre här än på Punta Mona som kändes lite som en fritidsgård när jag lämnade och det här är en betydligt lugnare plats dit de flesta kommer för healing. De har fantastiska workshops, cleanses, ceremonier osv och jag skulle kunna stanna här en längre tid helt klart!

Jag hade ett sjukt möte förra veckan. Jag satte mig vid det kommunala bordet vid frukosten och började prata med en kvinna jag sett under vår ceremoni helgen innan. Jag gillade hennes energi från att jag såg henne första gången och jag tyckte att jag kände igen henne men tänkte att det var för att hon är lite lik en annan kompis till mig. Det visade sig att hon också jobbat med mode, hon har ett eget märke inspirerat från Burning Man som jag ju älskar. Vi bytte instagram och då insåg vi att vi redan träffats en gång på Burning Man och hängt en hel morgon men kände inte igen varandra. Så sjukt vad lite världen är ibland. Vi hängde runt hela förra veckan och det var ett sånt fantastiskt möte som jag blev väldigt upplyft av för det är lätt att träffa människor i allmänhet när man reser men riktiga connections är svårare tycker jag.

Anyway, det har varit en fantastisk vecka med lite strand, lite healing, massa solnedgångar, yoga, jobb och plugg.

Det känns verkligen som att livet flowar just nu förutom att jag fortfarande inte har en dator, mina nya skor blev stulna vid matsalen och jag kämpar på med att bli av med en extremt seg urinvägsinfektion på naturlig väg och skam den som ger sig!!

Hur mår ni kära läsare?

 

Soliga hälsningar från PachaMama

Beach time med 2 vänner jag inte visste att jag skulle springa på här.

Soliga hälsningar från PachaMama

Anais och jag träffades på Burning Man för 1.5 år sedan och nu stötte vi på varandra här helt otippat. Den här platsen är en magnet för magiska människor.

Soliga hälsningar från PachaMama

3 gånger i veckan går det en Beach shuttle ner till en helt magisk liten strand där det mest hänger folk från PachaMama och spelar musik.

Soliga hälsningar från PachaMama
Soliga hälsningar från PachaMama

Hur härlig kaftan!!

Soliga hälsningar från PachaMama

Min casita utan väggar eller fönster. Jag älskar att bo så här rustikt- jag kan sitta och skriva hemma men ändå känna mig som att jag sitter mitt i naturen

Soliga hälsningar från PachaMama

The Osho hall där de flesta yoga klasser och workshops äger rum.

Soliga hälsningar från PachaMama

Här är det “white night” en ceremoniell kväll när alla klär sig i vitt. Så vacker ceremoni

Soliga hälsningar från PachaMama
Soliga hälsningar från PachaMama
Soliga hälsningar från PachaMama

En kvarts hike nerför berget finns en härlig flod där jag gärna hade svalkat av mig men jag försöker kämpa bort en urinvägsinfektion på naturlig väg vilket är en seg process så just nu blir det inget badande.

Soliga hälsningar från PachaMama

Double chocolate smoothie bowl-SÅ god (om ni inte redan snappat upp att jag bytt ut mina flesta negativa beroenden till kakao..jag är en riktig addict!)

Soliga hälsningar från PachaMama

Helande kristaller i vartannat hörn

Soliga hälsningar från PachaMama

En till eftermiddag på stranden

Soliga hälsningar från PachaMama
Soliga hälsningar från PachaMama

Jess som sitter till vänster om mig lärde jag känna i LA och hon är nu här och jobbar som lärare i PachaMama skolan. Vanessa och David träffade jag under nyårsveckan på Punta Mona som jag skrev om. Sjukt hur liten världen känns ibland

Soliga hälsningar från PachaMama

Jag älskar mitt liv!

Frida · 2 years ago
Älskar att följa med på dig på din spirituella resa! Stor varm kram

Nina Medicina · 2 years ago
Kram fina du! Tänk om du kunde följa med på något äventyr!!

Frida Billegren · 2 years ago
Någon gång Nina!! Då följer jag gärna med. Bara Bill får bli lite större så är jag strax redo att lämna boet för ett litet äventyr med dig. Blir så glad om du tar med mig. Puss (burning man vore ju så kul att se!)

Nina Medicina · 2 years ago
Alltså Frida du och jag på Burning Man!! Längtet på den!! Puss