24 h i nosara

9 months ago

24 h i Nosara

Nu har jag bytt magiska soluppgångar mot  solnedgångar istället

Det blev en kort vistelse i Nosara innan jag äntligen fick checka in på PachaMama vilket är en spirituell community utanför Nosara.

Jag ser fram emot yoga och silent meditation varje dag och att kanske ta några spännande workshops.

Nosara var större än jag trodde och varmt, dammigt och torrt till skillnad från den karibiska kusten.

Här känns det lite mer posh och amerikaniserat men som sagt jag var bara där i lite mer än ett dygn.

Vackert var det i alla fall och jag hann med en falafel tallrik på Naked foods som jag kan rekommendera även om den inte slår falafelbarens tallrik med halloumi som jag kan drömma om ibland..

Alla mina skor möglade i djungeln så jag var i desperat behov av ett par sköna promenad sandaler att ha på PachaMama då mina flip flops även dem inte har många km kvar.. Jag tänkte att jag kunde promenera till Nosara från min strand Playa Pelada- jag såg framför mig en härlig halvtimmes promenad i vattenbrynet även om Google maps visade vägen endast via huvudgatan med läskig trafik.
Äsch tänkte jag, if there’s a will there’s a way, det finns säkert en genväg runt klipporna som skiljer stränderna åt även om inte kartan vet om den.. Snark, det blev såklart världens omväg genom höga berg och gassande sol i ledsna flippisar..Men skam den som ger sig! En timme senare var jag framme, svettig och dammig och så redo för ett par nya skor, en kokosnöt och en redig lunch.

Det var inget jätteutbud precis och jag var nära på att slå till på ett par fake crocs i storlek 42 i ren desperation när min intuition sa absolut nej och jag frågade runt lite och kom tillslut till en drömmig butik med tro det eller ej- en hel hylla med birkenstock- hallelujah!!
De hade så många fina men eftersom jag nu ska leva uppe på ett dammigt berg i några veckor blev det plastvarianten och min resa är räddad!

24 h i Nosara

Jag har  inga glassiga solglasögon att bjuda till på men här är ett par godingar från någon  utförsäljning på mitt gamla jobb

24 h i Nosara

Ett rosa Beach house? Si, por favor!!

24 h i Nosara

Ett annat fint hus som inte riktigt fastnade på bild

24 h i Nosara

Här traskade jag envist på i 35gradig värme i flip flops- dagens äventyr i mitt vilda liv

24 h i Nosara

Hibiskus som är både vacker och fantastisk för att balansera sakral chakrat- ni vet vårt andra chakra som står för vår kreativa och sexuella energi

24 h i Nosara

Här bodde jag 2 nätter i ett hus byggt i sacred geometri som jag hyrde av en man som intressant nog inte tror på global warming…

24 h i Nosara
24 h i Nosara
24 h i Nosara
24 h i Nosara

Birken- min räddare i nöden

Louise · 9 months ago
Wow vilken plats du har kommit till. Lyx att få se vackra solnedgångar. Längtar nu så mycket tills man får resa igen och uppleva alla dessa vackra platser på jorden. Håller me om att Birkenstock är de skönaste sandalerna och dom håller för evigt typ. Om några månader tar jag fram mina...☀️ Hälsa paradiset från mig ❤️

Nina Medicina · 9 months ago
Hej Louise Jaaa sån magisk plats och ett underbart lugn! Alltså Birken är bäst!! Vill ha ett par i varje färg Kram