Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Lugnet före stormen | January 15, 2021 | The Way We Play

Lugnet före stormen

2 years ago

Den här veckan har varit så lugn och harmonisk här på farmen men på söndag kommer det två stora grupper hit – en yoga teacher training och ett kollektiv av cirkusartister och akrobater som ska va här i sex veckor för att svinga i lianer och lära sig mer om permakultur så snart blir det ändring på det!

Det kommer helt klart bli ett gäng starka karaktärer och jag är både peppad på att få in lite ny energi i vår grupp samtidigt som jag vet att det kommer bli ett smärre kaos med så många människor på den här lilla ytan så jag har bestämt mig för att börja tänka på refrängen och ta mig vidare till nästa destination som jag skriver mer om sen.

Här är några av mina highlights i veckan.

Lugnet före stormen

Nu när jag vet att jag kommer åka snart vill jag börja göra mer naturliga mediciner av alla fantastiska örter i vår trädgård

Lugnet före stormen

Moringa är en sulerfood som växer vilt här och jag testar nu att göra en infusion med äppelcidervinäger

Lugnet före stormen

Baby Reishi

Lugnet före stormen

Och en baby kakao frukt

Lugnet före stormen

Dagens skörd – väldigt random. Lite svamp, kakao, vetiver som luktar gudomligt sexigt och 2 skal från oklar frukt som ska få agera rökelshållare- sån hippevarning

Lugnet före stormen

Brielle gjorde smudge sticks med växter från vår trädgård – kolla in min reel på Instagram om ni är intresserade, ingen master production precis men ni fattar känslan!

Lugnet före stormen
Lugnet före stormen

Och så Jack! Jag älskar honom så mycket!!