Helgens höjdpunkter

1 year ago

Det här var min näst sista helg har i djungeln innan jag tar mig vidare i Costa Rica. Jag är så redo för ensamtid då jag är lika introvert som jag kan vara extrovert så jag längtar efter eget space efter 3 månaders konstant umgänge. Jag passade på att hika en sista gång genom djungeln till den närmsta byn Puerto Viejo och än en gång inser jag hur tacksam jag är för min tid här på Punta mona där matklockan som är en snäcka blåses 3 gånger om dagen och det då serveras färsk mat från farmen i världsklass. Att gå ut och äta i Puerto var inte alls lika gott eller hälsosamt och jag har verkligen vant mig vid att veta exakt vart min mat kommer ifrån. Vilken lyx!
Helgens höjdpunkter

En fruktomans paradis! Hur många känner du igen?

Helgens höjdpunkter

Jag älskar att hänga i vårt witches lab och hålla på med egna projekt men även att bli inspirerad av andras- jackfruit vinegar fire cider-wow!

Helgens höjdpunkter

En del av söndagens brunch- jackfruit ice-cream med papaya och granola! Och kolla hur vackert med alla blomblad från wax jambu trädet som täcker vårt frukostbord

Helgens höjdpunkter

Jag spenderade 24 timmar i den närmsta byn Puerto Viejo för att försöka fixa min dator som blivit uppäten av fukten här i djungeln, det gick sådär tyvärr men det var skönt att få några timmar i tystnad vilket är en lyx för mig efter 3 månader konstant omringad av människor

Helgens höjdpunkter

En baby sloth – lyckan!! Jag har velat se en sloth sen jag kom hit och nu äntligen.

Helgens höjdpunkter

Jag älskar färgerna här på Karibien sidan av Costa Rica

Helgens höjdpunkter

Och naturen!! Det är runt 1 timmes hike in till byn från Punta Mona och den hiken levererar verkligen på både äventyr, exotiska djur, lera och vackra vyer

Helgens höjdpunkter

Och massa svamp som den här lilla gulliga familjen, någon som vet vad den heter?

Tove · 1 year ago
Underbara Du ❤️ och bilden med Jackfruit frullen Colour Poetry ✨

Nina Medicina · 1 year ago
Så drömmigt!! ❤️❤️❤️

erika · 1 year ago
Drömmigt! Ser så härligt ut!

Nina Medicina · 1 year ago
Det enda som saknas är du!! Puss