Fullmåne ceremoni

1 year ago

Förra veckan under vårt Jungle Mystic event som vi hade här på Punta Mona höll jag i en fullmåne ceremoni där vi mediterade med ett nytt elixir recept som jag kokade ihop med en svamp i Reishi familjen som heter Artist Conk, sen la vi till lite kanelblad och kakao- SÅ gott och väldigt bra för att öppna upp hjärtchakrat, hjälpa till med blodcirkulation och de flesta svampar är bra för vårt rotchakra- så vi kan känna oss grundade och trygga i oss själva.

Efter meditationen satte vi våra intentioner och sa vad vi vill släppa taget om, sen skakade vi loss med lite olika frigörande övningar innan hela gruppen fick lägga sig ner och andas intensivt i 25 minuter- och det är fantastiskt vad det kan göra underverk för kropp och själ att andas medvetet även under så kort tid.

Jag var lite nervös innan för det var länge sen jag höll en ceremoni för så många nya människor men det gick hur bra som helst. Sån fin eftermiddag med mycket känslor som släppte för många.

Fullmåne ceremoni

Mitt elixir med svamp, kanelblad och kakao från farmen

Fullmåne ceremoni

Vår fina Yoga Shala med blommor från djungeln

Fullmåne ceremoni

Jag fick jungle goddess flätor och det är inte bara väldigt snyggt utan också den mest praktiska frisyren här i det fuktiga klimatet när det är TOTALT omöjligt med en bra hårdag med mitt skandinaviska hår.

Fullmåne ceremoni

Jag är så kär i min sarong från den lokala butiken LunaMay som har handprintade kakaoblad- en perfekt ceremonisarong helt enkelt!

Fullmåne ceremoni

Här mediterar vi med vårt te.

Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni

Sen gjorde vi lite olika partnerövningar vilket många tycker är lite jobbigt men jag älskar att pusha både mig själv men även andra ut sin comfort zone. Det är ju där allt spännande händer.

Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni

Och så skakade vi av oss det vi inte vill ta med oss in till 2021

Fullmåne ceremoni

Här andas det för fullt och det blir väldigt intensivt väldigt snabbt.

Fullmåne ceremoni

Lite senare under kvällen brände vi våra lappar med det vi inte längre vill ta med oss in i 2021.

Fullmåne ceremoni

Och njöt av ännu en fullmåne, den sista för året och wow vad intensiv den var. Jag var ett emotionellt vrak hela förra veckan men mår väldigt mycket bättre nu.