Manifestera mera!

2 years ago

Manifestera mera!

Idag förbereder jag mig för en breathwork ceremoni som jag ska hålla imorgon här på Punta Mona för en grupp yogisar. De är här på en månads lång yoga teacher training med kula collective som jag också gjort en utbildning med I Guatemala förra sommaren. Det är ett fantastiskt kollektiv av lärare som jag verkligen kan rekommendera om ni vill gå en utbildning i yoga eller sound healing.

Jag är så tacksam för att jag får anordna en ceremoni för dem för att inspirera i hur man kan hålla i en klass/ workshop. Jag kommer ihåg hur nervös jag var första gången jag skulle hålla i min egen klass och fattade egentligen inte varför jag utsatte mig för terrorn men jag hade ett mission och det var bara att överkomma alla mina rädslor och köra på och på den vägen är det, idag är det bland det roligaste jag vet!

Imorgon vill de hålla ett tema runt manifestation och visualisering vilket är ett av mina favoritämnen så jag tackade snabbt JA. Jag älskar att manifestera och har nog gjort det i hela mitt liv fast utan att veta om det. Mitt bästa sätt att manifestera är att skriva ner exakt det jag vill kalla in i mitt liv och jag är väldigt noga med detaljer.
Jag har ett tydligt exempel från en av mina vänner som hade ett förhållande med brist på närhet, så när det tog slut kallade hon in en man som älskade just närhet- att kramas och vara hemma och mysa osv men han blev snabbt lite för klängig och tråkig då han inte längre ville gå ut utan mest vara hemma så hon tröttnade igen och kallade in en roligare man. Hon fick då en joker till pöjk som var hysteriskt komisk men visade sig vara en extremt omogen man med väldigt mycket issues. Så då fick hon rådet att vara mer specifik i vad hon ville ha så hon skrev ner en hel sida med mycket detaljer och när hon väl började dejta igen så träffade hon precis den man hon manifesterat på sin första dejt och de är fortfarande tillsammans idag fler år senare- så inspirerande så jag har börjat göra samma sak!

Den listan (som har ändrats ett flertal gånger) har hjälpt mig när jag har dejtat för när jag har känt mig osäker går jag tillbaka till listan, checkar av och ser kanske att nej, det har är ju långt bort från det jag faktiskt vill ha och då är det lättare att komma tillbaka och påminna mig själv om vad som är viktigt för mig- Ibland tycker jag att det är lätt att bli blindad av stora egon och shiny objects.

Min lista är 2 sidor lång och är sjukt detaljerad och jag har i mina meditationer visualiserat hur jag känner mig i kroppen när jag träffar den här personen, jag ser färger, jag känner lukter, jag ser vårt hus och miljön runtomkring, jag ser vänner, hör musiken, jag ser djur och barn springa runt osv och skam den som ger sig! När jag minst anade dök han upp här i djungeln, min man från min dagbok och mina visualiseringar, så sjukt men ändå inte. Vi firar 2 månader på Måndag men det känns som 2 år för allt är så intensivt här. Jag återkommer om mer detaljer lite senare men min poäng är- vad du än vill manifestera- jobb, hälsa, djur, barn, man, resor osv. Skriv ner i minsta detalj vad det är du vill ha, föreställ dig att du redan har det du vill ha, känn känslan i hela kroppen, vad har du på dig? hur ser det ut runtomkring? hur mår du? hur känner du? osv och kom tillbaka till listan varje dag. Och ha tålamod!

Har du något du vill du manifestera in i ditt liv? Dela med dig! Det finns en enorm styrka i att prata om det man vill kalla in, kanske här i kommentarsfältet, kanske till en vän eller kanske bara högt till dig själv när du är ute och promenerar. Whatever works!

Här är bilder från en annan ceremoni jag höll under förra fullmånen som är en extra kraftfull tidpunkt att manifestera och kalla in det du vill ha i ditt liv.

Manifestera mera!
Manifestera mera!
Manifestera mera!
Manifestera mera!
Manifestera mera!

Tove · 2 years ago
Will do! Så fina råd! Tack <3

Nina Medicina · 2 years ago
Låt mig veta hur det går:)

Maria · 2 years ago
Tack för alla fina texter och bilder! Otroligt inspirerande. Jag arbetar på med att försöka leva medvetet. Just nu här i Sverige är det lätt (för mig) att bara streta på och bocka av dagar för att komma förbi det sista av vintern. Jag försöker sätta intentioner för dagen och skriva ner tacksamhet till kvällen. Läser inspirerande texter som dina tex. Jag har en ständig påminnelse om att man inte kan påverka allt som kommer i ens väg men jag kan påverka min reaktion och mitt synsätt. Att acceptera och önska kärlek istället för fördömande eller hat.