Happy new moon eller glad nymåne

2 years ago

Jag tycker det mesta låter bättre på engelska så här kommer jag blanda hej vilt!

Jag befinner mig just nu I Costa Rica’s magiska djungel där jag tillfälligt bor på en permakultur farm som heter Punta Mona.
Kolla in Netflix show “Down to earth” med Zac Efron- I deras avsnitt om Costa Rica besöker de den här magiska platsen så där får ni en bra känsla för hur livet ser ut här! (Inside info så var han inte speciellt härlig och han trivdes inte alls i djungeln!) Den här platsen är helt klart inte för alla, men jag ÄLSKAR att vara här.

Happy New Moon eller Glad Nymåne

Idag är det som sagt nymåne och början på en ny månfas, den sista för i år. Energin under denna fas av månen symboliserar “new beginnings” och det är den perfekta tiden att sätta upp nya mål, rutiner och påbörja nya projekt. Och vem älskar inte nystart?
Nymånen är i skyttens tecken vilket kommer med en eldig energi så det kan hjälpa till att se till att våra mål och drömmar uppfylls! Du kan föreställa dig att dina drömmar och visioner får eld i baken och får en extra kick av månens energi så passa på att manifestera!!

Du behöver inte vara spirituell för att sätta dig ner på en lugn plats, tända ett ljus, ta några djupa andetag och skriva en sida eller två om dina mål och drömmar som du vill ska bli verklighet.
Vad är det du vill kalla in mer av ditt liv? Vad vill du manifestera? Vilka projekt vill du sätta igång? Vill du kalla in en ny vän eller partner? En ny hobby? Vill du börja äta bättre? Vart vill du resa?
Det kan vara precis vad som helst, litet som stort- helt ok om det känns helt orealistiskt, sikta mot stjärnorna. Formulera dig på ett positivt sätt för att förstärka den nya energin du välkomnar in i ditt liv.

Jag älskar att hålla i ceremonier runt nymånen och fullmånen och igår arrangerade jag en “new moon breathwork ceremoni” för alla som ville vara med- gäster och volontärer och det var magiskt!
Vår Yoga Shala här ligger precis vid vattnet och det är så fantastiskt att höra vågorna slå mot stranden medan vi i grupp sätter våra nya intentioner och mål för den kommande måncykeln.

Happy New Moon eller Glad Nymåne
Happy New Moon eller Glad Nymåne
Happy New Moon eller Glad Nymåne
Happy New Moon eller Glad Nymåne
Happy New Moon eller Glad Nymåne

Det finns olika typer av breathwork och den stilen som jag lär ut kallar jag för “transformational breathwork” för det händer väldigt mycket transformation på väldigt kort tid. Det är helt otroligt hur mycket healing som kan hända på bara en halvtimme! Den här typen av andning har hjälpt mig väldigt mycket i min resa för att läka mitt utbrända nervsystem och det är ett fantastiskt verktyg för att få mer energi, lättare kunna hantera stress, lyckas slappna av, sova bättre, minska ångest, sänka blodtryck, förbättra sin matsmältning, bearbeta trauman, minska smärta och öka sin kreativitet.

Jag brukar alltid säga på mina klasser och workshops att vår kropp är vår “medicine cabinet”, vi kan heala oss själva med rätt verktyg som vår andning, rätt kost, hur vi rör på oss, hur vi tänker, hur vi kommunicerar- det behöver inte vara mer komplicerat än att andas medvetet i 20 minuter om dagen för att börja må bättre och se stora förändringar i våra liv.

Jag älskar när det kommer någon till mina ceremonier som till en början är lite skeptisk och sen går därifrån som en ny människa. Igår var det en äldre man som var med och var lite stiff i början. Jag såg att han grät under ceremonin men han var tyst under delningen men imorse kom han fram och kramade mig och berättade att hans pappa (som dog i våras) kom till honom, stoppade om hans fötter och var med honom under hela andningen. Han hade ingen bra relation till sin pappa så det var healing för honom, att känna hans närvaro och han sa att hans pappa nu fortfarande var med honom. Så fint.

Nu ska jag lägga mig under stjärnhimlen och kolla på stjärnfallen som kommer hända här ikväll samtidigt som jag kallar in lite mer fokus, mer skratt och mer sång i mitt liv.

Vad vill ni manifestera in i era liv?

Kram Nina

Happy New Moon eller Glad Nymåne

Erika · 2 years ago
Så spännande att få följa dig Nina ❤️

Nina Medicina · 2 years ago
SÅ spännande att du följer med ❤️