Happy holy days

10 months ago

Happy holy days

God jul från djungeln! Här kommer vi fira imorgon så idag är en helt vanligt dag med absolut noll julkänsla men det gör mig ingenting! Jag ger mig själv en dag av vila som ska spenderas med oborstat hår i min hammock med en bok, podcasts och powernaps.

Happy holy days

Jag är inte speciellt traditionell av mig och har nog spenderat mina senaste 20 jular ute på resande fot på olika äventyr och det är helt klart min bästa julklapp till mig själv- upplevelser av alla dess slag, det slår alltid högre än fysiska ting!

Jag har inte så mycket att bjuda på från vår jul här (än) så jag kör jag en trip down memory lane från mina senaste jular vilka alla känns som en livstid sen..Alltså SÅ mycket som kan hända på bara några år!

Förra julen hade jag min fantastiska vän Elin på besök i LA och vi hikade i Topanga, min absoluta favoritplats i LA. Just den här hiken heter Eagle Rock och kan verkligen rekommenderas. Magisk utsikt!

Happy holy days
Happy holy days

Sen avslutade vi med ett besök på korean spa i Korea town- Känns som ett minne blott att få en rejäl bodyscrub, ångbasta och meditera i himalayan salt rum med främmande människor men när det väl blir möjligt igen kan jag verkligen rekommendera ett besök på exempelvis Wi spa eller Hugh spa.

Happy holy days

2018 hade jag min vän Niklas på besök och vi började med härligt häng i min trädgård i Venice innan jag åkte jag till Issa och Rebecka i Los Feliz där jag höll i deras första kakao ceremoni med sound bath. Julen avslutades med ett mer traditionellt firande med julmiddag, gran och julklappsutdelning i ett helt sjukt mansion i Bel air hos en gammal kollega till mig där jag och Niklas helt klart var 2 outcasts när vi gled in i min opolerade miljöbil med en gong och crystal singing bowls hängandes ur baksätet som sen blev fint parkerad bredvid en rad av Teslas. Väl inne på julfesten blev jag presenterad som min kollegas “most spirituell friend” medan Niklas i sin fransjacka i läder dansade loss med farmor som aldrig varit med om något så spännande!
Det är det här jag älskar allra mest med LA- att man kan leva så många olika liv på bara en dag och träffa så många olika typer av människor om man bara orkar ta sig ut i trafiken.

Happy holy days

Hemma i min gamla trädgård, en räddning under karantänen i våras!

Happy holy days
Happy holy days

Kakao och sound healing hemma hos Issa i Los Feliz. Så mysigt och helt klart min typ av föredragen julaktivitet.

Happy holy days

Aldrig en tråkig stund när Niklas är med!

Året innan dess bodde mina fantastiska vänner Jenny och Erika aka min modern family hos mig i några månader och vi firade jul med några vänner på en restaurang som hette “Meat” där Erika blev hånad när hon frågade om vilka vegetariska alternativ de hade..En helt magisk jul omringad av mina bästa vänner och det är så jag föredrar att fira.

Happy holy days

Men i år blir det utan nära och kära men omringad av min djungel familj och fantastisk mat och massvis med chill! Jag saknar er alla därhemma! Hoppas ni kan fira med dem ni älskar.

(Har ni förresten hört teorin om att tomten ursprungligen var en samisk shaman från Sibirien som åkte runt med sin ren natten innan den rituella festligheten och klättrade ner genom skorstenar i hyddorna med en säck flugsvampar som han delade ut. Det sägs att det är därför tomten nu är klädd i rött och vitt och att det är en flygande ren han åker runt på. Kul teori tycker jag. Någon som vet mer om den teorin så vill jag gärna höra mer:)

Kram Nina