Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Fullmåne ritualer | December 29, 2020 | The Way We Play

Fullmåne ritualer

2 years ago

Fullmåne ritualer

Idag är det den sista fullmånen för i år och den är i kräftans tecken vilket betyder att mycket känslor kan komma upp. Kräftan är ett vattentecken med grundegenskaper som kan vara mycket emotionella. Mystik, fantasi, intuition, känslighet och intresse för den dolda sidan av livet är andra sidor som symboliseras med kräftans tecken.

Jag känner helt klart av de här energierna och har gått runt med gråten i halsen av och till i flera dagar.

Om du går igenom något i ditt känsloliv just nu så kommer det antagligen komma upp till ytan. Fullmånen kommer alltså symboliskt skina sitt ljus på det du kanske inte riktigt velat ta tag i eller orkat se på innan och månens energi kan komma att pusha dig så att du vågar lämna din comfort zone och göra nödvändiga förändringar i ditt liv. Det kan kännas jobbigt men det är till det bättre!

Månritualer att rekommendera nu är:

– Ta en paus och ha lite tyst egentid. Reflektera över året som gått- vart är du nu i ditt liv och vart vill du vara? Vilka människor och energier vill du ha runt dig- You deserve happiness!!

Fullmåne ritualer

Illustration av @danica.gim som jag älskar.

– Prioritera din self care- ta ett bad med tända ljus, badsalt, eteriska oljor osv

Prioritera din sömn och lägg lite extra tid på din kvällsrutin. Drick ett lugnande te som passionsblomma eller kava kava någon timme innan du går och lägger dig, meditera, ta bort all elektronik ur sovrummet och stäng ner minst en timme innan läggdags, om du inte börjat än så varför inte börja skriva dagbok?

Fullmåne ritualer

– Låt dina känslor flöda men undvik konfrontationer

– FIRA hur långt du redan kommit i din egen livs resa och hur stark du faktiskt är!

Fullmåne ritualer