Whislist

5 years ago

Whislist

Jag vet inte om det här är en wishlist på riktigt eller om det är en wishlist som jag önskar att jag vore – de där dagar då jag tycker att jag skall förnya mig, bli mer modig och våga var lite mer som min kompis Lina. Tror dock den bistra eller följsamma sanningen är att man vet vad man gillar och jag gillar hållbart och plain. Men drömma kan man ju.

Skinnkjol H&M, lampa Cosa Home stories, Tore Väska Fendi & Utility jacka Fillipa K

Frida · 5 years ago
Svimmar för lampan! Vad är det för märke?

Carina · 5 years ago
Här finns lampan! Så fin! https://www.cosahomestories.se/taklampor/spiridon-chandelier-eichholtz

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]