The Way We Play

Lina Kjellvertz


Drömmen om ett eget rum

4 days ago

Eftersom barnens sommarlov började typ i slutet av maj då båda körde never ending vattkoppor och infektionsfest som typ tog slut i mitten av juli (överdriver lätt) och vi sedan dess varit här på Mallis utan dagisplats, så känns en höst med rutiner otroligt välkommet. Längtar efter en egen liten kontorsplats eller kanske till och med ett eget rum där jag kan stänga in mig och jobba, låtsasjobba, pinteresta och helt enkelt vara helt barnfri ett par timmar, halleluja.

Kommer ha ett hörn på Dusty här i Palma såklart men vill även göra om ett rum i huset till bohemiskt kontor. Mapp påbörjad på Pinterest och inköpslista samt spellista klar i mitt huvud.

 

Drömmen om ett eget rum

J Crews före detta chefsdesigner Jenna Lyons är en av mina favoriter och hennes kontor är inte ett undandtag. Här vill jag dricka kaffe, lyssna på Aerosmith och planera färgglada projekt.

Drömmen om ett eget rum
Drömmen om ett eget rum

Kan även tänka mig en mer bohemisk approach, lite trä, lite textil och pennor i vackra burkar.

Här kommer jag inte trampa på chokladflingor eller torra makaroner och dörrar har eventuellt hasp samt ljudisoleras så jag inte hör rainbowdash eller prinsessan celestias (tydligen två av ca en miljon my little ponys) gälla stämmor dyget runt.

Drömmen om ett eget rum
Drömmen om ett eget rum

Älskar också inbyggda bokhyllor och skulle gärna ha skrivbordet inklämt så här bland böcker, konst och nån fin gammal lampa.

Drömmen om ett eget rum
Drömmen om ett eget rum

Edin skulle fått allergisk reaktion om jag gick lös med askar, tavlor, prydnader och o-organiserad organisation. Dvs kontoret får vara mitt bara mitt  och jag kanske passar på och fixar det nån dag när han är bortrest? Idag?

 

Alla bilder från Pinterest.