Schizofren garderob

1 week ago

Jag vet, inte så politiskt korrekt överskrift, men känns ibland alltför sant. ena dagen tror jag att jag är högst 17 år och går hemifrån i mockafransar och Dr Martins i lack. Dagen efter är jag en rik rik tant med kanske någon chanellig kofta eller kavaj. Sen är jag väldigt ofta en dekadent kvinna som sveper omkring i fotsida kimonos och etniskt mönstrade pyjamaser hela dagarna (helst hade jag rökt tunna cigaretter med munstycke till denna outfit).
Så svårt att välja tycker jag. För ibland vill jag vara Lenny Kravitz, (alternativt vara gift med honom om jag nu inte hade dig Edin SÅKLART), eller så vill jag vara med i en Wes Anderson film eller så vill jag byta garderob med Jimmi Hendrix eller så vill jag plötsligt inte ha färg alls och känner mig matt på mig själv o på alla mönster och vill BARA vara nedtonad och vara sval i lyxiga matrialblandningar som siden o cashmere och vara en sober sofistikerad kvinna som konverserar stillsamt o lyssnar intreserat och aldrig är gapig o lite för öppenhjärtig o gör bort sig, som hon den där mönstrade kimonon tycks göra i tid o otid.

Schizofren garderob

jimi idag.

Schizofren garderob
Schizofren garderob

coco imorrn

Schizofren garderob
Schizofren garderob

Ibland är jag spansk kökshandduk och känner mig väldigt Almodovrig.

Schizofren garderob
Schizofren garderob

Ibland låtsas jag att jag är rik och har på mig min flotta fasters sammetskavaj med vit krage och guldknappar. Som häromdagen då en vän bad mig prova juveler och dricka champagne på ett lunchevent hon hade hos en juvelerare här i Palma. Jag ba gäsp gäsp okey om du verkligen behöver min hjälp så klär jag ut/upp mig till en YSL reklam från 90talet och smiter förbi.

Schizofren garderob

Ville verkligen ta med detta costume made 80tals cuff-armband hem men prislappen var som en mindre lägenhet så den fick vara kvar hos Nicolas joyeros ett decennie eller två till.

Schizofren garderob
Schizofren garderob

Häromdagen var jag en Östermalmskvinna med oxfordskjorta och stickat över axeln? Henne gillar jag inte så mycket men hon är envis och vill liksom fram ändå ibland.

Schizofren garderob

BTW vi måste titta närmre på den lurviga lilla kompisen som fick följa med hem från Sverige sist. Hej hej svarta fåret.

Schizofren garderob

Ibland är jag bara medelhavs-dam, med rosett i hals o örhängen på en måndag.

Schizofren garderob

Och så ibland leker och önskar jag att jag är Julia, liksom att min garderob är sval o neutral, en lyxig bas. Kanske halv fransk halv nordisk kvinna som anser att rött läppstift är den enda färgen som behövs i en garderob.

Schizofren garderob

Häromdagen var jag på en av Palmas få vintagebutiker La Simo, och var absolut tvungen att köpa en rosa mockaskjorta från Miumiu som kanske jag behöver OM det någonsin blir konsertsäsong i livet igen och jag då behöver något bohemiskt men ändå rockigt att dricka öl i plastglas i?

Schizofren garderob

Imorrn vill jag ha rosor på blusen, (som visar för mkt skinn), och nonchalant slänga Lennys päls över axeln.
Är vi fler därute med extremt många personligheter i garderoben? Som sparar klänningar utipåfall man nån gång blir bjuden på garden party in The Hamptons eller om jag någonsin går ner 5 kilo och ska på brunch en söndag i London så kommer den här passa PERFEKT? Vill hemskt gärna höra av er för jag och mina garderobskvinnor är lite förvirrade och frustrerade idag eftersom corona gör att vi inte kan ses så ofta som jag vill och nu vill vi ha sällskap.

Nomaderna

4 weeks ago

Jo men då var det dags igen! Vi flyttar vidare, kvar på ön men in till stan. Lämnar charmiga bohemiska skrufsiga huset till förmån för ett i mina ögon, palats inne i Palma. Rum efter rum och takhöjd som ger vertigo! (IOF sig även med 60talsbadrum, glipor i fönster o dörrar och avsaknad av såväl värmesystem som ACmen ACK så fotogeniskt). Detta är alltså vårat Dusty Decos showroom men vi passar på att bo här tills vårat egna never ending bygge till hem, blir klart.
(Btw här är en bild på bygget. Som ni ser är det väldigt, ehhhm, luftigt).

NOMADERNA

Så jag kör en skrytfest här för detta blev så mysigt och vackert, så om ni njuter av bilderna så njuter jag sålänge av mina nya tofflor och av elementet jag drar med mig runtom i våååååningen och kaffekoppen som ständigt står vid min sida för at mota bort draget från de allt för stora, fantastiska, fönsterna….

NOMADERNA

Tofflor från Zarahome fått av Edin i inflyttningspresent var inte det rart?
(Frida-min-syster om du läser detta köp inte likadana, blir så tråkigt då vid julklappsöppningen för dig då osv).

NOMADERNA

Våra egna Dusty möbler gör sig så förbaskat bra i dom här rummen, får nypa mig i armen!

NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA

Kan vi ägna några stumma minuter åt detta tak?

NOMADERNA
NOMADERNA

Edin är självutnämnd gallerist hemma hos oss. Inte mig emot, jag är självutnämnd rottingförespråkare samt kuddhandlerska och djurformatfantast. Så vi gör båda det vi är bäst på. Häromdagen så fixade vi det som ska bli mitt kontor. Äsch jag säger det igen; MITT KONTOR. Ni vet mitt egna kontor med utklipp från tidningar och mattprover och kaffekoppar och kreativt kaos?? Gaahhhh har aldrig haft ett eget kontor detta är så extremt lyxigt oh well tillbaka till att vi skulle fixa här och Edin hänger på uppdrag av mig tavelvägg med tavlor som “vi” valt ut. Dvs Edin har sina favoriter och jag har mina favoriter (de som kostar 20 euro på loppis och har kattdjur på sig). Whoops är väggen klar och blev helt fantastisk och hoppsan så hamnar alla mina djur bakom lampor eller farligt nära golvet? Listigt.

NOMADERNA
NOMADERNA

Här är kaoset innan flytten förra veckan. Jag lassar lådor med leo och får hjälp av Teddy som dubbelkollar att allt lurvigt är fejk utom just han.

NOMADERNA
NOMADERNA

Bjuder på en utsikt från altanen-Palm här och säger vi ses snart igen, då förhoppningsvis till en ny president i USA samt lägre siffror i coronastatistiken. Usch, får bli en kaffe till så ska vi se att hoppet kommer tillbaka så småningom. Kram

Tillbaka på ön

4 months ago

Tillbaka på ön

Vi är tillbaka på Mallorca. Måste erkänna att jag var lite nervös att lämna Sverige, vi var hemma så länge så att jag hamnade i lunket, ni vet hemma bäst. Tryggt. Jag fattar allt,(typ). Det finns Bregott på mataffären och det finns bibliotek med böcker på svenska jo absolut och familjen är nära och vänner är just a phonecall och ett par kvarter away.
Jämställdheten är så närvarande och vi återvinner och sparar på miljö och äter vegetariskt och klimatsmart. Nu tillbaka till 40graders värme, svett mellan låren som stoltserar med sina extra coronakilon, förstår typ ingenting när någonsomhelst myndighet försöker förklara fakta för mig, det finns färdikokta ägg på 6pack i mataffären (WHY) och man köper vatten i plastflaska. Som återvinns om man får lust. Får en känsla av att spanjorer liksom inte får lust lika ofta som svenskar?
Munskyddet ska vara på när du går på gatorna, även om gatorna e tomma, men att sitta inomhus på restaurang, en halvmeter från nästa bord, med din mormor som har en fot graven typ sittandes i knät, gullandes med snoriga barnbarn och att hela tjocka släkten kindpussas och dela mat med varandra, det är okey? Det som är logiskt för spanjorer är så ologiskt för mig. man får köra om folk på insidan I RONDELLER även om man ska bara till första avfarten och jag ska till sista?

Tillbaka på ön

MEN. Havet. Volangerna. Lättheten. Ingen följer modet men det finns gott om kvinnliga, stolta och inte så speciellt svartklädda spanjorskor att glo på. (Och i hemlighet avundas)
Doften! Torr pinje, saltvatten och friterat whatever. Bilar kör förbi alla tider på dygnet och oberoende av kön och ålder på förare har varannan ALDELLES för hög despacito-ish musik. Det bor getter i berget som ibland traskar förbi på gatan. Grannarna hälsar glatt eller muttrande men dom hälsar!
Tar ett glas med en vän på lokala pizzerian med fairylights i varenda träd som dessutom dignar av granatäpplen och bakom oss sitter 8 solbrända män i färglada men smakfulla och solblekta skjortor och är så gay som man bara kan vara om man är uppväxt i Almodóvarland. Dom skrattar, skålar, röker och lever och hade glaset vin i västen min varit två, så hade jag lätt slagit mig ned emellan och smygrökt o skrattat (helst hest) och spelat rollen som Almodóvarmusa, vare sig de ville ha sällskap eller inte.

Vi kan plocka fikon i trädgården och skära upp till ostbrickan inköpt på lokala mercadillon (såklart i korg, inte plastpåse), bjuda på middag i pation och en bukett solrosor till fredagsbuketten kostar 8 euro. Win some u loose some och jag vaknar på morgonen o tar en kaffe på altanen innan solen riktigt orkat sig upp för att bränna våra näsor, och andas och har en skruffsig hund vid mina fötter och några svettiga ungar och en tatuerad man snusades i sovrummet och en kopp kaffe i handen och känner lycka i hela kroppen. Så wherever I lay my hat that seems to be my home. Väldigt skönt. Hoppas ni har lika fina augustidagar och att ni njuter av svettpärlorna mellan brösten medans dom varar!

Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön
Tillbaka på ön

Sommarupdatering!

5 months ago

Nämen hej!
Ja absolut jag lever och familjen också! Mitt uteblivna bloggande skall er icke oroa! Tvärtom. Tiden har gått åt och tankarna har varit på andra håll och jag känner att det har kommit något fint ur coronakrisen, för mig, för oss i familjen, trots all hemskhet den fört med sig. Det har varit tid för eftertanke och göra om och göra rätt och tid för familj och vänner.

Vi fick chansen att flyga hem till Sverige, lämna karantänen hemma på Mallorca, (ja absolut, båda ställena känns som hemma, superlyxigt!), och kom hem lagom tills försommaren i Sverige. Vi har ömsom utgått från landet som från vår mini övernattningslya på söder i Stockholm, och vi har både njutit av sommar och jobbat och varit både glada och frustrerade över att barnen är SÅ EXTREMT NÄRVARANDE 24 timmar om dygnet. Skolorna öppnar i mitten av september så vi har världens längsta ofrivilliga sommarlov.

Sommarupdatering!
Sommarupdatering!
Sommarupdatering!

Men dagarna har fyllts med kvalitet ändå. Brygghäng med skogaholmsmackor iklädd frillbaddräkt tex. Vi blev med kanot så den har använts flitigt och kaoset är fullkomligt när två vuxna två barn en hund och en picnickorg ska ner och upp och helst också framåt, utan att välta. Men gulligt är det! Och vi känner oss om VÄRSTA kärnfamiljen som är SÅ ett med naturen och SÅ närvarande föräldrar när vi sveper fram över sjön. (Eller kryssar mellan vassen i träsket vi kallar sjö nedanför oss på landet).

Sommarupdatering!

Lite mer SITT NER I BÅTEN FÖR F-N än Pripps Blå reklam såklart men i minnet när jag kollar bilderna senare i vinter kommer säkert svordomarna försvinna tänker jag?

Sommarupdatering!

Vi har hängt med släkt o vänner, mest utomhus såklart. Här på student! Max gick in som en man med sharp outfit, strumpor i sandalerna samt elgitarr, och kom ut 12 efterrätter och 17 coca cola senare, (väldigt fri buffé), som en sovande ghostbuster.

Sommarupdatering!
Sommarupdatering!

Att ha ett jobb som man älskar, och som man dessutom kan ta med sig överallt, är kanske bland det lyxigaste man kan ha? Vi jobbar från landet, från altanen eller köksbordet, eller från något café eller var vi nu befinner oss.

Sommarupdatering!
Sommarupdatering!

Sitta utomhus med skogen som publik och godkänna nya mönster på mattor över ett litet glas kallt rött vin är inte så jobbigt alls.

Sommarupdatering!

Teddy kvalitetssäkrar mattproverna innan beställningar läggs.
Vi har gjort om lite på Dusty Deco så nu producerar vi egna linjer med inredning, möbler mattor. Vi inspireras av sådant som passerat våra händer under åren vi jobbat med vintage, eller saker vi känner vi saknat. Ambitionen är att Dusty Deco möbler och mattor ska bli framtida klassiker som man vill ha kvar eller sälja vidare, att det ska bli en del av vintagekretsloppet och inte upplevas som en slit och släng vara.
Vintage kommer leva kvar såklart, det är varat DNA och det vi brinner för och inspireras av, så vi ser det nyproducerade som ett komplement.

Sommarupdatering!

I början av sommaren plåtade vi möbler och mattor i ett slott utanför Waxholm, så ljuvlig miljö. Jag vill absolut flytta in och vara slottsdam som skrider omkring konstant iklädd spets och eventuellt konstant salongsberusad?

Sommarupdatering!

Edin är mer praktiskt och hands on, rullar mattor kånkar möbler och planerar medans jag dagdrömmer om att ha baler i salarna. Perfekt arbetsfördelning mao.

Sommarupdatering!

Fint visst! Någon mer än jag som kan tänka sig att flytta in?

Armgodis

8 months ago

Armgodis

Okey okey jag veet vi borde inte shoppa och ägna oss åt ytligheter när världen är i kris. MEN jag är bara en människa och denna människa älskar för många armband. Så jag klickade hem denna taggiga till samlingen från Malaika Cotton. Gjord av återvunnen mässing så det är ju ett argument för att slippa shoppingskuldkänslan om något!

Armgodis
Armgodis

klicka hem ett du med, det är du värd.

Teddy

8 months ago

Teddy

Då fick vi en till familjemedlem! Välkommen hem Teddy. Han är en mellanpudelvalp som aldrig kommer vara pudelklippt men alltid kommer vara bortskämd och älskad.

Teddy
Teddy
Teddy

Påsk, trots allt

8 months ago

Påsk, trots allt

Så blev det påsk i år igen. En ganska trasig påsk men lite fin samtidigt. Ingen stress, inga måsten förutom att man absolut måste stanna hemma (och absolut måste äta tårta).

Påsk, trots allt

En av de största behållningarna med flytten till Mallorca är dom nyfunna vänskaperna. Där har vi vunnit högsta vinsten. Häromdagen när vi sitter och försöker underhålla två monsterbarn som klättrar på väggarna samtidigt som vi försöker jobba och ha påsklov och inte tänka på att vi är instängda och att det pågår en hemsk epedemi runtom i världen, så dyker en budbil upp. Levererar en prinsesstårta till dörren. Som vi inte beställt. Det var en påskpresent från gulligaste, mest påskälskande kompisar som sitter i samma karantän på andra sidan stan.

Påsk, trots allt

Detta blev ett event som krävde linneduk, finporslin och festklädsel. Vi gick och drog på det till dagen efter och planerade som att det vore en Nobelfest för att ha något att se fram emot och det blev faktiskt ganska härligt ändå!

Påsk, trots allt

Edin bytte endast motvilligt om från någon oklar sportig fladdrig outfit. Han orkade också bara byta om på överdelen så under bordet är han som en sån där gubbe ni vet man ritade när man va liten och så vek man upp pappret och så rita någon annan magen och så någon annan fötterna, ja ni vet. Han har liksom skjorta på överkroppen sen tekniska joggingshorts sedan gubbtofflor med strumpor i. Som att tre olika män var med på påsklunch.

Påsk, trots allt
Påsk, trots allt

Ser ni den jagade blicken. Den som liksom tvingar alla att ha trevligt och act normal och keep your s-t together okey det är påsk.

Påsk, trots allt
Påsk, trots allt
Påsk, trots allt

Kidsen gick påskkärring-rundan i kvarteret, (första och förmodligen sista gången dom lämnade huset under karantänen), och knackade på hos nån granne vi känner och förvarnat, som på behörigt avstånd kastade godis till dom till deras lycka.

Påsk, trots allt

Lola räknar och gömmer sina bitar väl. Max hinner trycka i sig sina innan vi ens kommit innanför dörren. Olika som bär. YOLO vs den-som-spar-han-har-och-kan-reta-skiten-ur-lillebrorsan.

P.s. powher d.s

1 year ago

P.S. POWHER D.S

PS.Har ni sett POWHER, märket som satsar på exentriska, urhärliga, more is more accessoarer för håret och öronen? Dom hade Pop up på Stories på Biblioteksgatan tidigare i höstas som jag missade tyvärr men har fått hem några godbitar som tur är. (Allt djurmönstrat absolut pjuh, inga comfort zones lämnade här icke)

P.S. POWHER D.S

Invigde snake-diadem idag!

P.S. POWHER D.S

Klämde ut detta kuvert från våran rostiga brevlåda och kände bara halleluja materiell lycka at its best.

P.S. POWHER D.S

Klickar nu hem dessa för att blinga öronen till nyårskalas och julmingel.

P.S. POWHER D.S

Även svårt att motstå denna fest? Kanske i julklapp till min syster? (Frida om du läser sluta läsa).

Höstfix och vintagefynd

1 year ago

Höstfix och vintagefynd

VI bor i charmigaste huset. Men charmigt hus betyder oftast också att det regnar in blåser in och är lite skevt och vint. Lite som att bo på ett landställe. Liksom mysigt oftast o gulligt på bild med tända ljus eller frukost i vildvuxen trädgård. Men frustrerande när proppar går eller när det är kallt om fötterna på morgonen… MEN stora fördelar med att bo här i byn är att man kan gå i pyjamas till bageriet. Eller ta med sig sekatören runt knuten och plocka egen fredagsbukett.

Höstfix och vintagefynd
Höstfix och vintagefynd

Väldigt gulligt golv på bageriet.

Höstfix och vintagefynd

Edin har varit i Sthlm ett par dagar och när han är borta lägger jag ribban på aktiviteter, födointag och rutiner på hold. Dvs barn ser Toy Story och äter makaroner i vardagsrum. Mamma äter saffranskaka (Tack Stina du bakar fenomenalt!!) dricker 5 koppar kaffe och plöjer lättsmälta deckare som utspelar sig i Stockholm. (Hemlängtan någon? EH JA.) Vi lämnar huset tidigast kring lunch på helgerna och då helst i pyjamas.

Höstfix och vintagefynd

Det är sviiinkallt nu i Palma. På med fluffet. Här i vintage-fake-fur och pälskragen som jag typ har till allt så här års. Absolut även till pyjamas.

Höstfix och vintagefynd

Lola och Max håller däremot stilen trots temperatur. Här på väg till ett av alla otaliga barnkalas. Dom har absolut rikare socialt liv än mig och Edin.

Höstfix och vintagefynd

I sändags var vi i skogen nedanför Bellver Slottet. Finns en urgullig lekplats i en glänta där. Kids hade med sig bullar och mandariner och det luktade advent om dom och granarna och jag var suburban mum med kaffe i termokopp… HARMONI.

Höstfix och vintagefynd

Spana in vintagefyndade kappan som är som en stor ullig släpig morgonrock? Hur ultimat? Ska absolut terra er med fler bilder av denna nya följeslagare nu i vinter.
hasta a vista.

Autumn catch up

1 year ago

AUTUMN CATCH UP

Dagarna går. Liksom rinner mellan fingrarna och plötsligt är det november och vardag.
Men mysig vardag. Någon strandtimme efter skola och jobb. Något loppis med kompisar och lite häng på stan med familjen i Palma som jag liksom blir ännu mer kär i såhär års. Lite sömnigt, släpigt solljus och bitterljuva känslan av att något fint liksom är över men att något annat är på gång? Säsong och sommar är borta och en ny tid är här. Lite som nyår. Att man får chans att börja om och ta tag i saker. Och i sig själv.

AUTUMN CATCH UP

Var hos några grannar häromveckan som har så härlig trädgård. Tänker kopiera kaktusfesten här rätt av när vi planterar i trädgården den dagen vårat bygge inne i Palma blir klart.

AUTUMN CATCH UP

Var på loppis med Sanna och Ida och kom hem med dessa godbitar.

AUTUMN CATCH UP

Sanna är liksom till och med chic en söndagmorgon på marknad i diffust industriområde?

AUTUMN CATCH UP

Jag kom även hem med halsband som jag för stunden kände var väldigt Marni-Miu-Miu men så här i efterhand kanske snarare är snarare från Glitter eller nåt. Skatan i mig kunde inte motstå.

AUTUMN CATCH UP

Var väldigt sugen på leopälspläden, men kunde inte riktigt rättfärdiga pälsköp. Även fast den såklart inte var riktig Leo och dessutom 2hand. men lite ångrar jag mig ändå… förstå fint att klä om en fotpall i den?

AUTUMN CATCH UP

Fick tunn klänning av Ida från Malaika Cotton. Den användes flitigt hela september och oktober sån där perfekt slänga-över-baddräkten-när-man-ska-äta- paella-lunch-sak.
Nu känns den för somrig så den vikarierar som nattlinne tills säsongen kickar igång igen i april.

AUTUMN CATCH UP

Max är snygg även i badmössa.
(#klartpartisk)

AUTUMN CATCH UP

Ibland får jag sno Lola själv efter skolan. Då gör vi vuxensaker som att dricka milkshake och (låtsas) göra läxan på cafét vid playan.

AUTUMN CATCH UP

På lördagarna handlar vi grönsaker och blommor på marknaden i Pere Garau. Det är rörigt, etniskt, högljutt och kaosigt och väldigt härligt. Ibland måste jag skälla HÖGT på gubbar som tror att jag kan tänka mig betala dubbelt så mycket för ett kilo apelsiner än vad spanska tanten med dramaten-vagnaen innan mig fick ge. Förmodligen eftersom jag är blond och giri (utlänning). Nä fy vet-du-va! Då skäms Edin och låtsas som han inte känner mig och blir plötsligt suuuperintresserad av någon grönsak ett par meter bort.

AUTUMN CATCH UP

Jobb jag gjorde i ett townhouse i Calatrava, gamla stan.

AUTUMN CATCH UP

Vill gärna ha så hör harmoniskt i mitt egna sovrum men its far from it kan jag lova. Skomakarns barn osv.

AUTUMN CATCH UP

Huset är till salu via Fantastic Frank.

AUTUMN CATCH UP

Bästa delen av jobbet är åka runt och shoppa och att proppa bilen full av växter och fluffiga kuddar.

AUTUMN CATCH UP

Trots höst skjuter jag fram den oundvikliga gråskalan. More is more ett litet tag till.

AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP

Lola har hittat en kanin i bergen. Som hon tog med hem. Edin blev halvglad men när man ser lyckan i Lolas ögon och hör hur hon sjunger och pratar med sin nya bästis så kan man liksom inte motstå det. Alls. Den heter Sofi och att veterinären berättat att det är en pojke vill Lola inte höra talas om.

AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP

Vi hänger I Ciudat Jardin på strandpromenaden på helgerna och försöker lära kids att cykla. Det är ju bästa clementinsäsongen nu så ett stop på gulliga frukt-och- bageri-butiken på vägen är obligatoriskt.

AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP

Är inte till och med fruktpåsen det gulligaste man sett. Långt ifrån tunn prasslig 7-11 påse.

AUTUMN CATCH UP

Vi har bytt lokal med Dusty Deco, igen, och är så nöjda! PÅ Calle Horts har vi flera inredningsbutiker som grannar och nära hipstercaféen och blomstermarknaden på Ramblan.

AUTUMN CATCH UP
AUTUMN CATCH UP

Känns liksom på riktigt i den här lokalen! Älskar gråblå väggarna och gatan som är stökig och omöjlig att parkera på och snuskiga baren på hörnet och allt, ja allt!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior