The Way We Play

Lina Kjellvertz


Fornalutx

1 day ago

Har haft en sån fin vecka. Varit och skrivit med ett knasigt, charmigt, spretigt och totalt opretentiöst gäng, på en kurs ledd av Anita Goldman, uppe i bergen I Fornalutx.

FORNALUTX

Mkt kul att jag packade som om kursen skulle ägt rum i typ Silverlake – Hollywood. Och jag var Scarlett?
(Har alltså bott i tights o stickad tröja och ja såklart pyjamas, tant-tofflor i rosa plysch och morgonrock.

FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX

Hotel Can Reus.

FORNALUTX
FORNALUTX

Otaliga kaffe och pirriga skrivuppgifter har vi förtärt i den här trädgården

FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX

Badrumsselfie obligatorisk när spegeln är så här kreativ. Extra plus när vi hemma har 4 minuters varmvatten dvs man väljer om man vill duscha ELLER tvätta håret. Här valde jag att BADA. Jädra lyx! Lyx jag hemma tagit för givet.

FORNALUTX
FORNALUTX
FORNALUTX

Jag som är alldeles för rastlös för att promenera fick en high on life moment när jag väl gav mig upp i bergen.

FORNALUTX

Är fortfarande lite typ rörd. Har svårt att sätta fingret på känslan men det var så starkt att höra allas berättelser och att våga läsa upp sina egna.
Lite sorgsen över att veckan är slut. Har känts lite drömskt och melankoliskt men ändå så fint och glatt.
Jag kunde liksom låtsas att vi var en film. En döda poeters sällskap fast med svenska kvinnor, (och en man), deras livsöden, historier, tankar. En film som utspelar sig i en spansk sömnig by omgiven av grönskande dramatiska berg, omöjliga att fånga på bild.

FORNALUTX

Vill stanna kvar i Fornalutx gränder liiiite till. Sitta och vara låtsaslitterär med skrivbok och cafe con leche på sunkiga kaféet på torget. Glo på lokalbefolkningen som röker som om det inte fanns någon morgondag, har sina matvaror i korgar istället för ica-plastpåsar och som verkar känna varenda katt, unge på sparkcykel, polismästare, trädgårdsmästare, tant med dramten eller postgubbe som går förbi.