Söndagslistan på en måndag

5 years ago

VECKANS BÄSTA: Måste ha varit ridlektionen i fredags. Både den och insikten att jag INTE hade bråttom hem. Ja och så var Magnus hemma nästan hela dagen så jag var inte ensam med en tvååring. (Efter att ha skrivit det här läste jag Elin Rencks blogg (aldrig träffat kvinnan, men vill det). Hon är hemma med FYRA barn under sex med en man som är borta flera veckor åt gången. Backar skamset ur rummet nu).

VECKANS SÄMSTA:
Att jobba medan en annan person oavbrutet skriker "PEPPE!" i mitt öra.

VECKANS FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT:
Det går så bra för Magnus på jobbet att vi kan åka på semester under Spring Break. Jag håller redan på att forska i platsen jag vill åka till. Magnus har en annan drömdestination och jag har sagt att jag gärna åker dit om han kommer med ett bra hotellförslag. Det kommer han inte att göra.

VECKANS TRÄNING:
Ja, mars har verkligen inte varit träningens månad. Har på sin höjd ridit en gång i veckan och sprungit lika lite.

VECKANS GODASTE:
Var det den här eller förra veckan jag åt den här pastan? Tänker ofta tillbaka på den och hur stark min kärlek fortfarande är.

VECKANS FUNDERING:
Vid sidan om riksdagsvalet, klimatförändringen och Brexit (vi läste på och förklarar vad det är frågan om i Magnus och Peppes podcast som kommer upp alldeles strax) har jag handen på hjärtat mest funderat på exakt när Magnus kommer hem från jobbet och hur jag snart måste få komma ut och springa.

VECKANS SERIE:
Sopranos, The Good Fight, Fleabag och Better Things.

I HELGEN:
Vi var ovanligt sociala den här helgen. På lördagen åt vi frukost nere på stranden med en bekant och samma eftermiddag/kväll hängde vi oss några kompisar i grannskapet. På söndagen träffade vi våra enda finska kompisar i LA.

JUST NU:
Sitter och funderar på när Magnus ska komma hem. Hinner kanske ut en sväng innan det blir mörkt? Borde tvätta kläder. Borde bada Majlis. Borde skaffa mig ett bättre tålamod. I Friday Lab pratar vi om att borde är ett ord som helst inte ska användas, men jag har så svårt att säga: jag VILL tvätta kläder.

Hanna · 5 years ago
Hjälp nu slog det mig att du kanske inte heller kommer ha ett RSS-flöde? Vill tex läsa Elins blogg men den kommer inte in i min läsare pga detta. Eller så kanske de gjort om sen jag testade senast. HOPPAS! I övrigt: grattis till TWWP för en jättebra rekrytering. Och till dig förstås.

Peppe Öhman · 5 years ago
Jag MÅSTE ha ett RSS-flöde. Kolla om den här funkar: https://thewayweplay.se/jeanette-ohman/feed/

Peppe Öhman · 5 years ago
TACK! Och kolla om den funkar nu, det BORDE den.

Ninnie · 5 years ago
Kanske snarare "jag vill ha rena kläder" än "jag vill tvätta"?

Peppe Öhman · 5 years ago
Ja, det har du faktiskt helt rätt i.

Jessica · 5 years ago
Jag är ganska säker på att Elin har nanny...

Peppe Öhman · 5 years ago
Ja, herregud! Det måste hon ha. Tänkte inte ens på det, men du har såklart rätt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.